Love Joy ialah 2022 HOYS tongkol tahun ini

 • Pasukan suami dan isteri mencatat satu dua yang mengagumkan dalam divisyen ringan sebelum pemenang kelas mereka mengetuai gelaran tongkol terbaik Harrod & Coles Family HOYS di Pameran Kuda Terbaik Tahun 2022 (HOYS).

  Kemenangan mereka ialah Love Joy berusia tujuh tahun Richard Leeman, yang ditunggangi oleh menantu Richard, Frazer Atherden. Gelding itu dibeli daripada Wayne Thorneycroft sebagai anak berusia tiga tahun yang tidak putus.  “Dia mempunyai usia empat tahun untuk matang dan kemudian wabak itu melanda,” kata Frazer, yang telah mendorong isteri Janay ke tempat kedua di atas Red Rock III miliknya sendiri semasa final ringan pagi itu. “Tetapi ia memberinya dunia yang baik kerana ia memberinya lebih banyak masa untuk berkembang mengikut rentaknya sendiri. Dia tidak pernah tergesa-gesa dan dia hanya membuat segelintir pertunjukan; HOYS 2022 ialah persembahan keempatnya pada musim ini. Kami mempunyai anak kecil jadi kami juga suka meluangkan masa sebanyak yang kami boleh bersama mereka.

  “Saya sangat gembira untuk Janay, tetapi saya berada di rumah anjing sedikit,” Frazer ketawa. “Tetapi saya fikir saya mungkin menebusnya dengan memenangi kejuaraan. Kami melakukan kuda bersama-sama jadi hasil ini adalah apa yang diimpikan.”

  Juara simpanan dalam kejuaraan HOYS cob of the year ialah Claire Oliver yang menunggang juara kelas berat, Freddie Kruger yang berusia 10 tahun Susan Granger, yang disertai dalam kejuaraan oleh kelas berat di tempat kedua, Danielle Heath dengan Bobbi Dazzler Anne Leigh, pemenang kelas tahun lepas .

  Anda juga mungkin berminat dengan…

  Untuk meraikan kejohanan tahun ini di HOYS, kami melihat kembali gambar di 34 kuda cemerlang yang telah

  Jangan lepaskan satu detik aksi dari HOYS pada HorseandHound.co.uk tanpa had pada jumlah yang anda boleh membaca dari serendah £1 setiap minggu dengan a Langganan laman web Horse & Hound tanpa had. Sertai sekarang. Selain itu, nikmati laporan majalah HOYS setebal 22 halaman penuh kami, termasuk analisis mendalam bagi semua tayangan dan lompat tunjuk, serta ulasan eksklusif, yang dijual pada hari Khamis 13 Oktober

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *