Lima Tapak Perkhemahan untuk Percutian Musim Panas Keluarga Luaran

Apabila memikirkan ke mana hendak pergi berkhemah bersama anak-anak anda, pertimbangkan lima tempat percutian musim panas ini sesuai untuk memancing keluarga, menaiki bot dan keseronokan berkhemah keluarga.

Tapak Perkhemahan Wagon Trail, Door County Wisconsin

Tempat percutian musim panas seluas 75 ekar yang indah ini adalah tapak perkhemahan persendirian paling utara di semenanjung Door County yang menakjubkan di Wisconsin. Terletak 80 batu di utara Green Bay, di sepanjang Tasik Michigan, Wagon Trail ialah tempat percutian musim panas keluarga luar yang sempurna poskad berlaku. Terdapat gabungan 145 tapak khemah dan RV serta sewaan kabin, treler dan yurt untuk memenuhi sebarang pilihan perkhemahan, penyewaan umpan dan pancing serta meja pembersihan ikan dengan ruang penyejuk beku untuk tangkapan anda. Dalam perjalanan yang mudah ialah Muara Sungai Mink, di mana sungai eponim dan Tasik Michigan bergabung untuk membentuk muara air tawar yang murni ini, salah satu yang terakhir seumpamanya di Amerika. Di sana anda boleh meletakkan kanu atau kayak anda di dalam air untuk pengalaman perkhemahan keluarga Midwest yang tidak dapat dilupakan.

Taman Gunung Batu, Georgia

Kurang daripada 20 minit dari tengah-tengah pusat bandar Atlanta adalah jawapan Georgia kepada soalan, “ke mana hendak pergi berkhemah untuk melarikan diri dari kepayahan kehidupan bandar?” Stone Mountain Park menawarkan yurt tepi tasik untuk pergi dengan ratusan tapak khemah tradisional dan tempat letak kereta RV. Di kawasan Tasik Timur di taman itu ialah REI Boathouse, tempat perkhemahan menikmati salah satu percutian musim panas keluarga terbaik mereka boleh menyewa kayak, papan dayung berdiri, kanu dan bot kayuh. Atau, bawa bot peribadi anda keluar untuk menangkap bass, ikan mas, crappie, ikan keli dan ikan siakap yang berenang di tasik.

Kawasan Rekreasi Negeri Laut Salton, California

Salah satu tempat percutian musim panas yang paling unik di Amerika juga merupakan salah satu laut pedalaman terbesar dan tempat terendah di bumi, pada 238 kaki di bawah paras laut. Tapak Perkhemahan Mecca Beach di sini terkenal dengan perkhemahan, bot dan pemancing yang ingin menangkap ikan tilapia, satu-satunya ikan yang boleh bertahan dalam air yang masin ini — tetapi sekurang-kurangnya anda tidak perlu memercikkannya untuk makan malam — semasa pengembaraan keluarga mereka berkhemah di California. Laut, yang kini 25% lebih masin daripada air laut, menawarkan keadaan yang sangat baik untuk berkayak semasa percutian musim panas keluarga anda juga!

Taman Negeri Tasik Ana, Virginia

Berhampiran pusat segitiga Richmond, Charlottesville, Washington DC adalah taman negeri yang menawan ini dengan pantai di salah satu tasik paling istimewa di Virginia. Apabila merujuk senarai semak perkhemahan keluarga kami, jangan lupa untuk mengemas pancing kerana terdapat kolam seluas dua ekar yang direka khas untuk memancing sekeluarga berkat akses mudah untuk kanak-kanak dan orang kurang upaya. Terdapat juga pelancaran bot untuk menuju ke tasik untuk menangkap ikan siakap, crappie, bream dan ikan air tawar yang lain. Perkhemahan keluarga di Tasik Ana boleh didapati di khemah atau di salah satu daripada enam kabin perkhemahan, dua rumah penginapan enam bilik tidur dan 10 kabin dua bilik tidur.

Taman Negeri Garner, Texas

Ini ialah taman negeri yang paling popular untuk berkhemah di seluruh Texas, dan mudah untuk melihat sebab ia merupakan tempat percutian musim panas yang digemari untuk penduduk Negeri Lone Star. Terletak 90 minit ke barat San Antonio, 2.9 batu dari Sungai Frio yang berliku melalui kawasan Hill Country yang indah seluas 1,774 ekar adalah hartanah utama untuk berkayak, tiub atau berperahu semasa salah satu percutian musim panas keluarga anda jauh di tengah-tengah Texas. Taman ini menyewa kayak jadi tidak perlu risau untuk membawa sendiri tetapi apabila menulis senarai semak perkhemahan keluarga anda, pastikan anda memasukkan galah dan gewang untuk menarik ikan siakap, bluegill dan ikan pelangi dari Frio!

Temui lebih banyak tempat menarik untuk berkhemah dan memancing bersama keluarga anda, dan jangan lupa dapatkan lesen memancing anda sebelum anda keluar!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *