Kursus Pelayaran dalam Bahasa Sepanyol

Kandungan dan imej disediakan oleh Skuadron Kuasa AS.

Sama ada pelayaran matahari terbenam atau perjalanan memancing bersama keluarga anda, sehari di atas air sungguh menyeronokkan! Sama seperti apabila anda masuk ke dalam kereta, keselamatan bukanlah sesuatu yang anda fikirkan, tetapi anda masih memakai tali pinggang keledar anda, bukan? Ia adalah sama dengan navigasi. Mengetahui perkara yang memastikan anda selamat semasa menyemak imbas sepatutnya sama automatik.

Salah satu cara terbaik untuk mempelajari asas penyemakan imbas selamat ialah dengan Kursus Asas Navigasi of America yang ditawarkan oleh America’s Boating Club. Kelas boleh diambil secara online. Dan apabila anda mendaftar, anda mendapat PDF berwarna penuh atau panduan bercetak.

Kursus Pelayaran Asas Amerika memastikan anda bersedia untuk meluangkan sedikit masa di atas air dengan cara yang paling menyeronokkan dan paling selamat. Kelas merangkumi semua yang anda perlukan; istilah berperahu, cara memakai jaket keselamatan, pengendalian bot dan navigasi adalah beberapa topik yang diliputi. Ia juga mengajar anda tentang keselamatan sukan air, menjawab soalan tentang memancing dan memburu burung. Ia termasuk topik lain, seperti peraturan pendaftaran bot tempatan, untuk membantu anda apabila anda bersedia untuk membeli milik anda.

Kursus Asas Navigasi Amerika adalah untuk orang dari mana-mana tahap pengalaman dan sebarang umur. Jika anda tidak pernah menerajui, ini adalah cara terbaik untuk membina kepercayaan. Jika anda seorang pelayar sepanjang hayat, ini boleh membantu anda menjadi lebih baik dalam kemahiran yang anda tidak selalu gunakan. Bahagian yang terbaik ialah anda boleh melakukannya mengikut kadar anda sendiri. Ditawarkan dalam bahasa Inggeris dan kini dalam bahasa Sepanyol dengan video dan grafik dalam mana-mana bahasa, menjadikannya menyeronokkan dan mudah difahami.

Ketahui lebih lanjut tentang kursus pelayaran dalam bahasa Sepanyol dan nikmati hari di atas air bersama keluarga dan rakan anda. Dapatkan maklumat lanjut tentang cara mendaftar bot anda di negeri anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *