Kursus keselamatan menaiki bot dalam talian

Walaupun kami telah melepasi Solstice Musim Sejuk, ia pasti tidak sesuai. Matahari masih terbenam awal, kegelapan yang gelap gulita kelihatan tidak berkesudahan, dan di luar sangat sejuk. Simpan untuk beberapa perjalanan memancing ais Saya mempunyai paling banyak masa lapang pada musim ini. Saya sentiasa mencari cara yang membina untuk meluangkan masa sehingga musim bunga dan saya boleh memukul air. Boat ed adalah cara untuk pergi.

Terdapat pelbagai jenis dalam talian kursus keselamatan menaiki bot disediakan oleh beberapa agensi yang ditujukan untuk pemula, mereka yang mempunyai set kemahiran pertengahan, dan pakar nautika. Banyak daripada kelas bot ed meliputi pengendalian bot asas dan petua keselamatan air, peraturan jalan raya, dan penyelenggaraan bot. Yang lain menawarkan kelas yang menjurus kepada topik yang berkaitan dengan tujuan tertentu seperti mengembara melalui kunci atau penyediaan taufan. Saya sentiasa menyukai cuaca untuk kelas perahu kerana mereka sentiasa mempunyai beberapa maklumat baharu melebihi apa yang saya pelajari daripada pengalaman atau Almanak Petani. Apabila datang ke kelas menaiki bot berhampiran saya, saya boleh pergi ke ruang tamu saya.

Memandangkan setiap negeri mempunyai undang-undang tertentu, anda juga boleh mendapatkan maklumat tersebut. Peraturan dan peraturan berubah sepanjang masa dan semakan pantas menjadikan semua orang terkini dan terkini. Satu fakta yang saya pelajari tentang undang-undang negeri saya sendiri ialah menyalahi undang-undang untuk mengendalikan bot dalam keadaan terlebih muatan. Ini bermakna saya perlu berdiet kerana saya tidak membawa peralatan memancing yang kurang.

Kursus keselamatan menaiki bot dalam talian bukan sahaja cara yang baik untuk mempelajari kemahiran baharu. Ia merupakan cara yang bagus untuk menyegarkan dan mengingati kemahiran sedia ada. Di banyak bahagian di negara seperti saya, terdapat masa yang lama dari apabila saya mengangkut pada akhir musim dan percikan untuk memulakan yang seterusnya. Saya cenderung untuk melupakan perkara yang saya tidak lakukan dengan kerap, jadi kursus bot ed berfungsi sebagai peringatan yang mudah.

Selain daripada penyelenggaraan gear dan mengikat lalat, saya sentiasa meningkatkan kemahiran berperahu saya. Oleh kerana di luar gelap dan sejuk a kursus bot ed adalah cara terbaik untuk meluangkan masa secara konstruktif. Apabila tiba masanya pada musim bunga, saya tidak akan teragak-agak.

Lawati bahagian kami Cara memilih bahagian bot anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang pelbagai jenis bot nelayan, jenis badan kapal, jenis enjin bot dan banyak lagi.


Anda mungkin juga berminat

Tom Times

Tom Times

Tom Keer ialah seorang penulis pemenang anugerah yang tinggal di Cape Cod, Massachusetts. Beliau ialah kolumnis untuk Upland Almanac, Penulis Penyumbang untuk majalah Covey Rise, Editor Penyumbang untuk Fly Rod dan Reel dan Fly Fish America, dan penulis blog untuk program Take Me Fishing Yayasan Perahu Rekreasi dan Memancing. Keer kerap menulis untuk lebih sedozen majalah luar mengenai topik yang berkaitan dengan memancing, memburu, berperahu dan aktiviti luar yang lain. Apabila mereka tidak memancing, Keer dan keluarganya memburu burung tanah tinggi di atas tiga setter Inggeris mereka. Buku pertamanya, Panduan Fly Fishers ke New England Coast telah dikeluarkan pada Januari 2011. Lawati dia di www.tomkeer.com atau di www.thekeergroup.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *