Kuda kuda teratas tunduk di HOYS, dan perkara lain yang diperkatakan oleh dunia kuda

 • 1. Hari kedua di HOYS

  Daripada pemenang pulangan kepada pemain pertama HOYS, hari kedua pertandingan di NEC Birmingham penuh aksi. Connemara Woodbank Smokey Sam dari Cheryl Mackintosh, yang bersemangat untuk memenangi Thor Atkinson Steel Fabrications Ltd HOYS 143sm M&M yang bekerja selempang pemburu dengan pengeluar Scotland, Kirsty Aird, adalah antara pemenang semalam. Pertunjukan itu menandakan penampilan terakhir HOYS yang bekerja sebagai “Sammy”, dengan gelding kini dipinjamkan untuk ditunjukkan sebagai seorang veteran. Kirsty berkata ia adalah “hebat” bagi Sammy untuk menamatkan di bahagian atas.

  Ikuti semua berita dari HOYS  2. Pelumba baharu Hawtins Delicato

  Hawtins Delicato, bekas tunggangan pasukan pelumba Carl Hester telah dijual kepada pelumba yang berpangkalan di Scotland, Fenella Quinn

  Del, bekas tunggangan utama Carl Hester – yang baru-baru ini dikempen oleh rakan senegara Olympian Fiona Bigwood – telah dijual kepada pelumba grand prix Ireland, Fenella Quinn. Carl dan anak lelaki Diamond Hit berusia 14 tahun itu adalah sebahagian daripada pasukan pemenang pingat gangsa di Sukan Ekuestrian Dunia pada 2018 dan Del telah mencatatkan beberapa kemenangan bersama Fiona sejak menyertainya pada April 2021. Fenella yang berpangkalan di Aberdeen berkata mencuba Del adalah “setiap sedikit ajaib” seperti yang dia harapkan, dan dia tidak sabar-sabar untuk membentuk perkongsian dengannya.

  Baca apa yang dikatakan oleh Fenella tentang rancangannya dengan Del

  3. Pakaian mewah di London International Horse Show

  Pertandingan pakaian mewah Olympia: Geoff Billington beraksi

  Kembali atas permintaan ramai, geganti pasangan pakaian mewah akan kembali ke pameran London, di rumah baharunya di ExCeL, Krismas ini. Selama bertahun-tahun kelas itu menjadi kegemaran orang ramai di Olympia, dengan nama termasuk Harvey Smith, David Broome, Nick Skelton dan John Whitaker antara mereka yang telah mengambil bahagian. Pertandingan selebriti akan menjadi tuan rumah pada malam itu dan panel hakim akan menandakan pasangan itu mengenai kemahiran menunggang mereka serta reka bentuk pakaian mereka. Penonton juga akan dijemput untuk mengambil bahagian dalam penghakiman dalam apa yang disebut sebagai “parti Krismas tahun ini dunia kuda”.

  Ketahui lebih lanjut tentang kelas kegemaran ramai

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk menaik taraf langganan anda untuk mengakses perkhidmatan dalam talian kami yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *