Kilas Balik Caturday – Persiaran Besar Pertama Saya

Percutian besar pertama musim panas selain pertunjukan kucing adalah di Festival Filem LA Feline pada tahun 2014. Dia mengingatinya dalam imbas kembali Sabtu ini.

Seluruh hidup saya adalah pengembaraan! Bermula dengan pertunjukan kucing ketika saya baru berusia empat bulan. Tetapi tamasya besar pertama saya di luar rancangan itu berlaku ketika saya berumur enam bulan, dan manusia saya membawa saya ke Festival Filem LA Feline. Itu hampir tepat 8 tahun yang lalu hujung minggu ini!

Kucing Somalia mengeong dan melihat ke atas pokok

Walaupun saya sudah biasa dengan semua perkara yang berlaku di pertunjukan kucing, berada di luar adalah cara yang berbeza bagi saya! Sebenarnya, saya tidak pasti saya pernah bertemu pokok secara dekat dan peribadi sebelum outing ini.

Anak kucing Somalia sedang memeriksa kotak sampah pada perayaan

Saya juga melakukan sesuatu yang tidak saya lakukan sejak itu — saya melegakan diri saya di luar, di tengah-tengah laluan pejalan kaki! Manusia saya belum melatih saya untuk pergi sebelum perjalanan, dan saya benar-benar perlu melakukannya! Dia terpaksa mencari gerai yang akan memberinya beg plastik untuk mengambilnya. Kemudian, kami menemui sejumlah besar kotak sampah yang boleh saya gunakan. Terlalu lambat!

Kucing Somalia melihat keluar dari kotak sampah luar

Itu adalah saat yang memalukan.

Anak kucing Somalia dipegang oleh orang berpakaian

Saya berjumpa dengan ramai orang! Termasuk ada yang memakai kostum pelik. Manusia saya fikir ini adalah perkara yang baik supaya tiada apa yang orang pakai boleh membuang saya. Tetapi saya pasti berasa ragu-ragu mengenainya pada masa itu.

anak kucing somali diikat di Festival Filem LA Feline, 2014

Sebaik sahaja saya mengatasi keanehan itu semua, saya menyedari ia adalah peluang yang menyeronokkan untuk diterokai.

Anak kucing Somalia dengan tali memandang sekeliling

Selepas kira-kira sejam atau lebih, manusia saya memutuskan saya sudah cukup teruja dan membawa saya pulang. Kami tidak tinggal jauh dari perayaan jadi dia balik selepas dia menghantar saya. Ia adalah hari yang menyeronokkan, tetapi mereka tidak pernah mengadakannya lagi, yang mengecewakan! Saya akan suka untuk kembali.

Siaran lain yang anda akan nikmati:

* * *Kilas Balik Caturday - Persiaran Besar Pertama Saya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *