Kereta Sled Memancing Ais Terbaik

Jika cuaca mengizinkan, kadangkala semua peralatan memancing ais asas anda boleh dimuatkan dalam baldi 5 gelen, yang kemudiannya berfungsi sebagai tempat duduk. Walau bagaimanapun, apabila anda juga memerlukan pondok mudah alih, pemanas, bahan api, gerimit kuasa dan termos besar kopi, anda pasti inginkan kereta luncur pancing ais yang terbaik.

Kereta luncur pancing ais sebenarnya kelihatan seperti bot kecil dan bukannya kereta luncur jenis toboggan. Dengan bahagian bawah dan sisi pepejal yang mungkin setinggi 8 inci, ia juga boleh membantu mengangkut barangan lain di atas salji seperti kayu api. Biasanya, mereka hanya ditarik dengan tangan menggunakan tali tetapi jika ketebalan ais mengizinkan, pemancing utara mungkin menggunakan mobil salji.

Senarai 10 kereta luncur memancing ais teratas mungkin perlu menyertakan beberapa versi DIY. Malah kereta luncur pancing ais yang besar boleh dibuat daripada kayu, PVC atau barangan lain yang mungkin anda letakkan di belakang garaj. Yang diturunkan kepada saya dibina dengan menyusun dua kereta luncur salji kanak-kanak.

10 kereta luncur pancing ais teratas selalunya termasuk pemegang joran untuk membantu melindungi hujung joran yang rapuh. Jika kereta luncur hendak ditarik oleh kereta salji mudah alih atau 4-roda, penutup adalah idea yang baik untuk mengelakkan salji daripada dibuang ke seluruh gear anda. Selain itu, tali pengikat sangat membantu terutamanya jika menunda jarak jauh kerana ais tidak sentiasa licin.

Perbelanjaan boleh diambil kira dalam menentukan kereta luncur ais terbaik, tetapi jika anda tidak begitu cekap (a-hem) pada masa anda mempertimbangkan masa anda, anda mungkin hanya ingin mempertimbangkan untuk memilih daripada pelbagai jenis kereta luncur di pasaran. Sebagai contoh, “Jet Sled”, bukan digerakkan sendiri dengan pantas, sebaliknya merupakan jenama biasa kereta luncur pancing ais dengan badan berkontur dan pelari acuan.

Kereta luncur memancing ais yang terbaik, boleh menjadi apa sahaja yang membantu anda mengangkut peralatan merentasi ais dan salji, dari Titik A ke Titik B, dengan jumlah geseran paling sedikit. Ia harus tahan lama tetapi tidak mengambil lebih banyak ruang daripada yang diperlukan semasa dalam simpanan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *