Kemenangan Raja, keterujaan HOYS dan perkara lain yang diperkatakan oleh dunia kuda

 • Kemenangan untuk The King

  Raja mendapat kemenangan pertamanya sebagai raja semalam, kerana Just Fine menikmati kemenangan selesa di bawah joki Ryan Moore di Leicester. Pemain berusia empat tahun yang dilatih oleh Sir Michael Stoute itu berjaya menarik diri daripada pesaingnya di tiang jauh, melebarkan jurang pada peringkat penutup. Dia melepasi garisan penamat empat setengah panjang mendahului Sea The Casper kegemaran 9/4 pada 3.10 petang 1m2f Kube – Tempat Penyewaan Acara Perdana Leicester, mencipta sejarah sebagai pemenang pertama bagi Baginda sejak menjadi Raja.

  Baca tentang kemenangan, dan pemilikan kuda lumba mendiang Ratu  HOYS bermula!

  Pesta tahunan aksi berkuda bermula di NEC Birmingham, dengan pelbagai gelaran teratas sedia untuk dimenangi. H&H mempunyai sekurang-kurangnya dua wartawan dan seorang jurugambar di tapak, bersedia untuk membawakan anda semua aksi dari kelas pertunjukan, pertunjukan dan persalinan ketika kuda dan kuda yang telah mendapat tempat mereka di Pertunjukan Kuda Terbaik dalam kelayakan di seluruh negara bertarung. dalam perlawanan akhir masing-masing. Anda boleh mengikuti perkembangan terkini tentang semua tindakan dalam talian dan membaca laporan penuh dalam majalah minggu depan, keluar 13 Oktober.

  Baca semua yang terbaru dari HOYS

  Menang loteri baru-baru ini?

  Jika ya, anda mungkin mempertimbangkan untuk berpindah ke kolam, dan estet California ini boleh menjadi rumah kuda baharu anda. Padang, taman berlandskap terawat, ladang anggur, gim terbuka, gelanggang bola keranjang, kebun sitrus dan kolam infiniti semuanya termasuk dalam hartanah impian ini, yang terletak kira-kira 12 batu dari Santa Barbara – dan mempunyai tanda harga $19.985m.

  Lihatlah sekeliling hartanah yang menakjubkan ini

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk menaik taraf langganan anda untuk mengakses perkhidmatan dalam talian kami yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *