Kembali ke Track Quick Wraps Review

Apabila anda mencari pembalut kaki kuda, secara umum, dan Kembali pada ulasan Track Quick Wrapskhususnya, kemungkinan besar kuda kesayangan anda mengalami kecederaan.

Mula-mula, kami perlu mengatakan bahawa kami memahami dan menjaga haiwan kesayangan anda. Kedua, anda tidak perlu terlalu risau. Dengan rawatan yang betul dan sokongan daripada balutan profesional seperti Back on Track Quick Wraps, kuda anda akan menjadi kuat semula.

Teruskan membaca untuk mendedahkan sebab pembalut itu membantu!
Back-on-Track-Quick-Horse-Leg-Wraps-Pair-Review

Gambaran Keseluruhan Back on Track Quick Wraps

Secara keseluruhannya, pembalut kaki Back on Track kelihatan tahan lasak dan sesuai pada pandangan pertama dahulu – Dan kebanyakan pengguna yang kami kenali mengesahkan fakta tersebut. Sehubungan itu, mereka memuji bahawa balutannya sangat padat dan selesa terima kasih kepada kusyen lembut luaran. Oleh itu, mereka menyokong semasa rawatan kaki.

Menariknya, kami juga telah mencuba pembalut ini dan mengetahui beberapa ciri pemberian:

  • Tersedia sebagai pembalut terapeutik
  • Diperbuat daripada kapas campuran dan poliester
  • Saiz fleksibel dari 10 inci hingga 18 inci dalam warna hitam
  • Mudah dipakai atau ditanggalkan dari kaki
  • Mesra mesin basuh sehingga 90 darjah F

Kembali pada Semakan Quick Wraps Track: Perkara yang Kami Suka

Kain unik untuk rawatan terapeutik

Bagi mereka yang mungkin tidak tahu, terapeutik adalah kaedah rawatan biasa untuk kaki kuda. Khususnya, balutan akan menutupi kaki dan mencerminkan kehangatan badan semula jadi sebagai haba terma inframerah. Dengan cara itu, bahagian yang cedera, seperti otot atau sendi, sepatutnya pulih dengan lebih cepat.

Apabila ia datang kepada Kembali ke Track Quick Wrapsdiperbuat daripada a bahan unik diadun daripada kapas dan poliester. Fabrik ini boleh mengekalkan dan memantulkan haba kembali ke badan kuda untuk meningkatkan peredaran dan keradangan.

Reka bentuk yang mudah dipakai

Walaupun ramai yang tertanya-tanya mengapa kami tidak menggunakan lencana biasa untuk membalut kaki, kami mesti mengingatkan anda bahawa teknik membalut yang salah lebih mendatangkan kemudaratan daripada kebaikan. Biasanya, kuda sering melawan lapisan lencana, menjadikannya longgar dan kotor.

Sebaliknya, pembalut pro Back on Track dibina untuk memakai atau menanggalkan kaki kuda anda dengan kukuh tanpa menyebabkan gangguan kepadanya.

Secara khusus, terdapat 4 tali disertakan dengan pembalut. Salah seorang daripada mereka akan menutup fetlock, manakala, tiga lagi membantu mengamankan tulang meriam.

Pelbagai saiz disediakan

Ingatlah untuk memilih saiz yang sesuai untuk kuda anda. Balutan harus sesuai di sekeliling kaki untuk mengekalkan kesan terapeutik. Sementara itu, mereka masih tidak terlalu ketat dan mengakibatkan kecederaan tambahan. Ringkasnya, tinggalkan sedikit ruang dalam kunci.

Menyebut Back on Track Quick Wraps, syarikat itu menawarkan pelbagai pilihan saiz dari kecil (10 hingga 12 inci), dan sederhana (14 inci), hingga sebesar 16 hingga 18 inci. Apa yang perlu dipilih adalah berdasarkan ukuran sekitar tulang kanon.

Pembersihan tanpa usaha

Ia adalah kesilapan biasa bahawa kuda harus memakai pembalut sepanjang masa sehingga kecederaan sembuh.

Sebenarnya, ia tidak begitu. Berdasarkan situasi praktikal, anda boleh menggunakan pembalut pada kaki kuda untuk 30 minit hingga 12 jam setiap hari. Kemudian tanggalkan pembalut untuk dibersihkan. Mereka boleh dibasuh dalam mesin basuh. Ingatlah untuk membiarkan pembalut kering di udara dan bukannya kering.

Back on Track Wraps Review: Perkara yang Kami Tidak Suka

Mahal

Apa yang disertakan dengan reka bentuk yang tahan lama dan selesa ialah harga yang tinggi. Anda perlu membayar sedikit tambahan berbanding pembalut cepat yang lain.

Walau bagaimanapun, harganya berbaloi untuk melegakan kesakitan dan ketidakselesaan untuk kuda anda.

Bau busuk

Adalah masuk akal bahawa terdapat pembentukan yang berlaku di sekitar kaki dan menyebabkan sedikit bau. Namun begitu, gabungan kapas dan poliester adalah lembut dan cepat menyerap, bermakna ia mengumpul bau dengan lebih cepat.

Kebaikan dan keburukan

Kelebihan:

  • Bahan terbina hingga terakhir
  • Reka bentuk yang mesra pengguna untuk muat dengan selesa dan mudah
  • Menyokong dalam mempercepatkan proses penyembuhan
  • Boleh basuh mesin

Keburukan:

Soalan Lazim

1. Bilakah anda perlu membungkus kaki kuda?

Selalunya, balut adalah untuk menutup dan melindungi kawasan yang cedera untuk meminimumkan bengkak dan pergerakan. Dalam beberapa kes lain, pemilik memakai pembalut untuk memberikan kehangatan, terutamanya pada musim sejuk.

2. Mengapa balut pro lebih baik daripada lencana berdiri?

Jika anda yakin sepenuhnya dengan teknik anda, anda masih boleh melindungi tempat yang cedera dengan lencana. Tetapi kami masih mengesyorkan pembalut pada lencana untuk menjimatkan masa anda dan yang lebih penting, untuk mengurangkan interaksi pada kecederaan.

3. Berapa lama dan berapa lama untuk membungkus kaki?

Untuk menjadikannya mudah, hanya ikuti beberapa tutorial di pasaran, ambil yang berikut oleh Stagecoach West, sebagai contoh.

Mengenai berapa lama kuda anda perlu memakai pembalut, lebih baik anda mulakan dengan 30 minit sehari untuk haiwan peliharaan membiasakan diri dengan aksesori baharu. Kemudian, tambahkan masa sebanyak 4 jam sehari. Jika kuda anda tidak menunjukkan kegusaran, maka anda boleh meninggalkan pembalut di sana sehingga 12 jam.

4. Adakah pembalut ini berfungsi pada kaki hadapan, dan juga belakang?

Ya, pembalut mempunyai saiz yang sama, jadi anda boleh memakai mana-mana kaki yang perlu dijaga.

5. Bolehkah balutan cepat menyembuhkan kecederaan?

Mari kita sahkan semula, pembalut cepat tidak menyembuhkan kecederaan langsung. Masa dan rawatan profesional akan bertanggungjawab.

Apa yang dilakukan oleh pembalut adalah mengurangkan tisu parut, sementara ia meningkatkan keselesaan dan peredaran.

Mengakhiri

Kami telah membentangkan yang lengkap Kembali ke Track Quick Wraps Review untuk merangkumi semua yang anda perlu tahu tentang pembalut ini dan untuk membantu anda membuat keputusan dengan lebih mudah. Sekiranya anda masih tertanya-tanya sesuatu, beritahu kami di dalam kotak komen. Kami sedia membantu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *