Keluar{side} dan Mulakan Kisah Anda

Ia bermula dengan pelakon pertama, pendakian pertama, s’more pertama— pengalaman luar yang pertama.

Anda melangkah keluar dan mengelilingi diri anda dengan keindahan semula jadi di sekeliling anda, dan sebelum anda sedar, keghairahan muncul.

Terdapat begitu banyak untuk dilihat dan diterokai.

Di BASS, hidupan liar dan air membuatkan kami terpikat. Dan kami mahu orang lain berkongsi kegembiraan yang kami rasai semasa berada di luar.

Ramai orang memulakan pengembaraan mereka buat kali pertama dan tidak tahu di mana hendak bermula, dan di situlah Go Out{side} masuk.

Terdapat petua, tutorial, cadangan dan banyak lagi untuk menjadikan keluarga aktif dan memberi inspirasi. Lima bahagian tersebut ialah Fish, Cook, Camp, Explore, dan Gear Up dan setiap bahagian mempunyai tujuan dalam membimbing pemula untuk mencuba sesuatu yang baharu.

Go {Fish} menggalakkan keluarga mencuba memancing buat kali pertama. Bahagian memancing di kedai-kedai boleh kelihatan hebat. Kejohanan profesional menunjukkan sisi sukan yang lebih sukar, dan kerana orang ramai tidak tahu di mana atau bagaimana untuk bermula, kami memudahkannya. Teknik yang berbeza, daripada menangkap bass kepada menangkap ikan yang menyeronokkan (dan lazat) seperti ikan keli dan crappie, dipecahkan untuk memberi inspirasi kepada anda untuk mencuba sahaja.

BassmasterGoOutside_RBFF_Fish-500.jpg

Dan bercakap tentang kedai yang hebat, Go {Gear Up} bertindak sebagai panduan kepada perkara yang anda perlukan untuk bermula. Pakar luar menyemak dan berkongsi item kegemaran mereka yang mereka tidak boleh pergi tanpanya. Anda akan meninggalkan tapak bersedia untuk menangani lorong di Akademi, Walmart atau kedai luar tempatan dan memilih apa yang anda perlukan.

Go {Camp} menyelami pelbagai cara untuk menghabiskan waktu petang atau hujung minggu yang diselubungi alam semula jadi, semuanya pada titik harga dan tahap keselesaan yang berbeza. Terdapat petua daripada Go RVing jika anda berminat untuk melancong dan berkhemah di seluruh negara atau di taman tempatan. Terdapat panduan untuk cara memasang khemah primitif dan mendapatkan tidur yang lena di dalam beg tidur. Kemudian, terdapat langkah dan helah untuk memastikan anda bersedia sebaik mungkin untuk perjalanan pertama atau perjalanan keseratus.

BassmasterGoOutside_RBFF_camp-500.jpg

Dan apa itu berkhemah tanpa makanan! Go {Cook} memperkenalkan resipi baharu yang boleh dimasak di atas api unggun, gril luar, gril mudah alih atau disediakan tanpa menggunakan haba langsung. Resipi Go {Cook} bukan sahaja untuk berkhemah. Terdapat snek bot, petua pintu belakang, makanan pengembaraan belakang rumah yang ringkas dan banyak lagi.

BassmasterGoOutside_RBFF_Cook-500.jpg

Anda telah menyediakan peralatan anda, kemahiran memancing dan makanan ringan, jadi kini anda hanya memerlukan tempat untuk pergi. Pergi {Teroka} dan peta di tapak web mengurus bahagian itu. Sulit Perkhemahan menyelami semua yang anda perlu tahu tentang taman negeri atau taman negara sebelum anda pergi. Anda akan menemui cerita tentang tempat unik, tempat yang kurang dilawati, kolam kecil dan banyak lagi. Peta ini juga berfungsi dan mudah dinavigasi. Ia semudah meletakkan di lokasi anda dan mencari tanjakan bot, tempat memancing, tapak perkhemahan dan aktiviti rekreasi lain.

BassmasterGoOutside_RBFF_Explore-500.jpg

Segala-galanya di Go Out{side} adalah untuk memberi inspirasi kepada anda untuk melangkah keluar dan menerima alam semula jadi. Mulakan dari kecil. Kemudian teruskan usaha anda ke arah lebih banyak lagi dan temui sebab ramai orang menyukainya.

Paling penting, Go Out{side} ialah komuniti. Ia adalah pemula dan pakar berkongsi pengalaman mereka dan berkongsi keghairahan untuk semua yang ditawarkan di luar.

Sertai perbualan di media sosial @GOxOutside dan kongsi pengembaraan anda dengan komuniti yang semakin berkembang.

Semak dan mulakan cerita anda di Go-Outside.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *