Kelahiran Semula Pengumpan Abadi

Fikiran yang bertanya ingin tahu…apakah gaya penyuap burung kegemaran anda?

Penyalur tiub klasik? Mungkin penyuap corong tradisional? Atau bolehkah ia menjadi benih bertaring baru atau penyuap silinder suet?

Semua pilihan yang sangat baik!

Tetapi jika disandarkan ke sudut, ramai penggemar makanan burung yang ghairah semuanya akan berkongsi jawapan yang sama. Pilihan mereka ialah penyuap dulang yang mudah dan abadi.

kenapa? Kerana burung suka mereka! Penyumpan dulang memberikan mereka akses paling mudah kepada julat jenis makanan terluas yang boleh digunakan dalam mana-mana penyuap. Mereka mendapati dulang sebagai tempat yang selesa untuk mendarat dan memberi makan. Ia juga membuatkan mereka berasa selesa dengan selamat, kerana dulang memberikan burung dengan medan pandangan yang tidak terhad untuk mengelak daripada dikejutkan oleh elang atau pemangsa lain.

Dan bercakap tentang pandangan tanpa had, tiada penyuap burung lain memberikan pandangan tanpa halangan yang lebih baik pada burung untuk keseronokan tontonan maksimum anda.

Jadi mengapa tidak lebih ramai orang menggunakan penyuap dulang?

Tupai! Ya, pada masa lalu, penyuap dulang yang tidak dilindungi adalah itik duduk untuk tupai. Tidak perlu dikatakan, penyuap jenis ini akhirnya tidak disenangi dengan kumpulan “jangan kita bawa tupai makan tengahari”!

Tetapi tidak lagi. Tidak sejak makanan burung lada panas datang untuk menyelamatkan dengan menyediakan penyelesaian yang cepat dan mudah kepada makhluk berbulu yang tidak diingini ini.

Jadi, sudah tiba masanya untuk memulihkan penyuap dulang kepada kegemilangannya dahulu.

Dapatkan beg WBU SunFire® Chips atau Fiery Feast® dan gantung Dulang Gantung FeatherWeight di halaman rumah anda dan lihat jika anda tidak bersetuju bahawa penyuap abadi ini dengan cepat menjadi kegemaran baharu anda dan burung anda.

Untuk maklumat lanjut, pastikan anda melihat episod WBU Nature Centered Podcast, “Pelakon Watak yang Berubah.” Pakar menghiburkan kami, John dan Brian, akan berkongsi cara terbaik untuk menarik pelakon watak terluas ke halaman rumah anda sendiri pada musim gugur ini.

The post The Rebirth of a Timeless Feeder appeared first on Burung Liar Tanpa Had.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *