Kejohanan Memancing Umpan NCFFI All Ireland pertama hujung minggu ini – Memancing di Ireland

Kejohanan Pancing Umpan Semua Ireland NCFFI yang pertama berlangsung pada hari Sabtu 22 & Ahad 23 Oktober.

Pemancing di seluruh pulau dijemput untuk menghadiri edisi pertama kejohanan All-Ireland ini yang berlangsung di Lough Ree. Memancing adalah dengan gewang tiruan secara berpasangan dengan bot, memancing adalah untuk pike dan hinggap, dengan skor berdasarkan panjang dengan mata diberikan. Hanya serahkan foto dan keluaran video ikan terbaik anda, sehingga jumlah 20 tangkapan setiap hari.

NCFFI sedang mencari pasangan Memancing Pikat All-Ireland pertama dalam pertandingan ini dengan hadiah tajaan yang hebat untuk menambah trofi dan pembayaran tunai bergantung pada penyertaan. Pemenang akan menerima hadiah pertama Humminbird Helix 9 MSI. Pasangan tempat kedua akan dianugerahkan Enduramax Electric Motor 55 dan di tempat ketiga sepasang Jaket Dek Spinlock.

Hadiah ikan besar termasuk sepasang Kekili DRAGON (€300rrp) untuk Pike terbesar dalam dua hari itu, dengan baucar €200 dari kedai peralatan memancing Barracuda untuk Perch terbesar. Hadiah tambahan termasuk baucar daripada Duo Hook.

Ini ialah pertandingan tangkapan-foto-lepasan memancing dengan gewang tiruan (tiada umpan mati) sahaja (tiada trolling). Saiz ikan yang boleh dikira ialah Perch 25cm dan Pike 50cm. Mata adalah berdasarkan panjang persegi ikan, iaitu, 30cm Perch = 900 mata, 90cm Pike = 8100 mata. Pemenang disenaraikan mengikut kedudukan dan diberikan penalti setiap hari. Kedudukan gabungan sepanjang dua hari menentukan pemenang.

Pendaftaran akan berlangsung di Lanesborough, Ballyleague Marina dari 07.30 hingga 08.30 pagi. Selepas taklimat keselamatan, kami akan memulakan pertandingan pada pukul 9 pagi dan tamat pada pukul 4 petang. Pesaing mempunyai 15 minit untuk mempersembahkan imej digital mereka kepada penganjur. Papan pengukur rasmi akan disediakan bersama kad pendaftaran, memancing akan dilakukan di lembangan utama lough.

Penyertaan ialah €110 setiap pasangan (€120 bukan ahli NCFFI). Yuran pentadbiran €10 (€20) akan dikutip semasa kemasukan dalam talian, dengan kumpulan tunai €100 dikutip semasa pendaftaran pada hari tersebut. Kemasukan dalam talian awal sahaja – ditutup pada 20 Oktober 11:59 malam. TEMPAH DI SINI

TEMPAH DI SINI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *