Katil anjing terbaik untuk keselesaan, keselesaan dan gaya

Katil anjing terbaik
2H70WPD Golden Retriever. Seekor anjing dewasa berbaring di atas katil anjing. Gambar studio dengan latar belakang putih. Jerman…

Anjing dewasa menghabiskan masa sekitar 12–14 jam untuk tidur setiap hari, jadi anda perlu memastikan anak anjing anda selesa seperti yang boleh untuk kip yang sangat penting ini. Seperti tilam untuk manusia, katil anjing terbaik adalah yang sesuai untuk anjing individu anda. Jadi, kita perlu mengambil kira beberapa faktor.

Saiz anjing anda adalah yang jelas – dia memerlukan banyak ruang supaya tidak dipaksa untuk meringkuk untuk tidur. Seberapa najis dia? Sesetengah katil anjing yang cantik mungkin tidak sesuai dengan gaya hidupnya – atau anda – jika ia tidak mudah dicuci dalam mesin. Anjing lain suka mengunyah apa sahaja, terutamanya benda yang lembut, berbulu dan berbulu, jadi mereka memerlukan fabrik yang lebih teguh atau anda akan mendapat bulu dan bulu di seluruh rumah anda.

Sesetengah katil memenuhi syarat khas, contohnya jika anjing mengalami sakit sendi, dia mungkin menghargai katil ortopedik, manakala anjing yang gementar mungkin menikmati katil dengan sifat menenangkan.

Dan sesetengah anjing adalah khusus tentang bagaimana dan di mana mereka tidur. Ada yang suka katil yang dinaikkan, ada yang suka meringkuk dalam bola yang ketat, yang lain merentang. Walau apa pun pilihan peribadi mereka, pasti ada katil di luar sana untuk setiap individu.

Katil anjing terbaik

Katil Kotak Bunga Joules

Saiz: S–L | Warna: Julat cetakan | RRP: Daripada £50 |

Katil yang menyeronokkan, bergaya dan selesa yang akan digemari oleh anjing anda – dan ia kelihatan hebat juga. Menampilkan cetakan bunga yang menarik, katil kalis air ini diperbuat daripada kanvas tahan lasak dengan pelapik hangat untuk lantai sejuk pada musim sejuk.

Tapak tidak licin bermakna ia kekal diletakkan pada sebarang permukaan.

Di UK? Lihat sekarang di joules.com, amazon.co.uk, johnlewis.com, argos.co.uk atau petsandfriends.co.uk

Katil anjing terbaik: ortopedik

Koleksi Warisan Ortopedik Katil Anjing

Saiz: S–XXL, dengan pilihan sudut dalam beberapa saiz | Warna: Biru/merah, linen kelabu, mewah kelabu, kelabu/hitam atau kelabu/biru, bulu hitam, mewah hitam, mewah coklat, bulu kelabu, coklat atau kelabu gelap/hitam | RRP: Daripada £47.99 |

Ini adalah katil terapeutik yang direka untuk memberikan kelegaan dan keselesaan kepada anjing dengan keadaan sendi seperti displasia pinggul dan siku, arthritis, osteochondritis dan banyak lagi. Ia juga dibilkan sebagai “langkah pencegahan berhemat untuk anjing yang lebih muda daripada baka yang terdedah kepada keadaan sendi”.

Ia mempunyai bahagian dalam pelindung kalis air dan luar tahan lama, dengan tilam diperbuat daripada busa memori kestabilan tinggi. Sarungnya boleh ditanggalkan dan dicuci dengan mesin, dan terdapat pelindung tilam kalis air untuk menangkap sebarang kemalangan.

Di UK? Lihat sekarang di amazon.co.uk

Rakan Karib oleh Sheri: Katil Anjing Donut Menenangkan Asal

Saiz: S–XL | Warna: Frost, kelabu, mink, dusty rose, taupe atau gula-gula kapas | RRP: Daripada £20 |

Bentuk bulat katil Donut sesuai untuk anjing yang suka meringkuk. Rim yang dibangkitkan direka bentuk untuk mewujudkan rasa selamat dan memberikan sokongan kepala dan leher, manakala isian super lembut menawarkan kelegaan sakit sendi dan otot.

Ia selesa, dihiasi dengan bulu palsu, yang bertujuan untuk mengingatkan kot ibu haiwan peliharaan. Ia mempunyai celah-celah dalam yang menggalakkan anjing itu berkubang dan berasa selamat. Pengilang mendakwa bahawa gentian CoziLoft premium mengekalkan bentuknya tiga kali panjang daripada katil haiwan peliharaan lain.

Ia mempunyai tapak kalis air dan kotoran, dan semua saiz tetapi katil kecil mempunyai cangkerang boleh tanggal yang boleh dibasuh mesin.

Di UK? melawat amazon.co.uk
Di AS? melawat amazon.com atau chewy.com

Katil anjing terbaik: Produk Haiwan Kesayangan Maksimum

Katil Anjing Tough Produk Haiwan Kesayangan Maksimum

Saiz: S–XXL | Warna: Hitam, biru, hijau, oren atau merah | RRP: Dari £29.95 |

Katil anjing “kunyah yang sukar” ini adalah sama lasak – direka untuk “penggali, aktif, bekerja, kotor dan anjing liar”. Mengingatkan tikar gim, fabrik yang lasak dan tahan lasak adalah penghalau bau dan kotoran, kalis air dan bersih. Anda juga boleh mencuci kotoran utama dengan jet wash.

Bagi anjing yang suka mengunyah apa-apa yang dilihat, ini sepatutnya menghalang mereka.

Tetapi walaupun di luar lasak, ia mempunyai isian yang selesa kepadatan lembut/sederhana. Ia adalah anti-kulat, dan fabrik menghalang hama habuk dan haiwan peliharaan lain daripada mendap.

Di UK? melawat amazon.co.uk

Katil Anjing Gua Tweed

Country dan Katil Anjing Gua Twee Tweed

Saiz: 60cm atau 90cm | Warna: Tweed | Tampalan: Serat berongga atau bulu itik Eropah | RRP: Daripada £120 |

Satu untuk whippet, yang suka bersantai di dalam kepompong! Gua yang lembut dan selesa ini bergaya dengan tweed di bahagian luar dan bulu lembut yang mewah di bahagian dalam. Sesuai untuk anjing pemburu yang suka bersembunyi di bawah selimut. Dilapisi dengan bulu sherpa yang selesa, anjing anda akan menjadi hangat dan selesa dengan pilihan serat berkualiti bulu itik Eropah sebagai pemadat.

Untuk bulan-bulan yang lebih panas, “tudung” gua boleh ditanggalkan kerana ia dilekatkan dengan popper. Sarungnya boleh dibasuh mesin.

Di UK? Lihat di notonthehighstreet.com

Henry Wag menaikkan katil anjing

Katil Anjing Bertingkat Henry Wagg

Saiz: S–XL | Warna: Hitam | RRP: Daripada £44.99 |

Katil anjing tinggi ini mempunyai reka bentuk inovatif yang membolehkan udara beredar yang memastikan anjing anda sejuk pada musim panas dan selesa pada musim sejuk, jauh dari lantai sejuk, draf dan pemeluwapan.

Ia mempunyai tapak kayu yang kukuh yang memberikan kedudukan tidur yang selesa dan boleh menawarkan sokongan yang sangat diperlukan untuk anjing dengan masalah belakang dan sendi atau mereka yang pulih daripada pembedahan.

Reka bentuknya mudah dibersihkan, kerana fabrik yang ditenun ketat tidak menyerap lembapan daripada anjing, dan permukaan yang cepat kering menghilangkan pengumpulan bakteria, mengurangkan bau dan memastikan katil anjing anda sentiasa segar.

Di UK? Lihat di amazon.co.uk, viovet.co.uk atau petsandfriends.co.uk

Anda juga mungkin suka membaca…

Kunyah tahan lama terbaik untuk anjing

Kandang bermain anjing terbaik untuk keselamatan dan keselesaan

Peti anjing terbaik: tempat selamat untuk rumah dan kereta

Mainan kunyah terbaik untuk anjing mengunyah dan anak anjing tumbuh gigi

Jimat sehingga 50% untuk Horse & Hound dalam jualan Black Friday kami

Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk meningkatkan langganan anda untuk mengakses kami perkhidmatan dalam talian yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *