Kandang bermain anjing terbaik untuk keselamatan di rumah dan semasa dalam perjalanan

 • Horse & Hound disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di tapak kami, kami mungkin mendapat komisen untuk beberapa item yang anda pilih untuk dibeli. Ketahui lebih lanjut

 • Kandang anjing sesuai untuk mereka yang perlu menyimpan haiwan peliharaan mereka dalam ruang tertentu pada waktu tertentu dalam sehari. Kandang permainan anjing terbaik menawarkan ruang yang mencukupi, tetapi membolehkan anda meneruskan kerja rumah tanpa haiwan peliharaan anda berlari-lari “membantu” anda, atau dia boleh mengeringkan badan selepas berjalan basah dan berlumpur tanpa mengotorkan rumah. Atau bagi mereka yang mempunyai anak anjing dan/atau anak kecil, ini bermakna anda boleh mengawal interaksi supaya perhubungan bermula dengan betul.

  Seperti kanak-kanak kecil, sekatan pen bermain sebenarnya boleh memberikan lebih banyak kebebasan, kerana anjing, pengendali dan mana-mana pelawat boleh berehat dan berasa selamat.  Untuk memilih pen yang terbaik, anda juga perlu mempertimbangkan ruang yang anda ada, dan betapa mudahnya untuk melipat dan menyimpan pen bermain apabila tidak digunakan. Adakah anda mahu menggunakan pen anda di dalam atau di luar? Dan anda perlu mengambil kira jika anjing anda adalah Houdini semula jadi (dia mungkin memerlukan bumbung), atau sama ada dia akan memahami sempadannya.

  Keluarkan petunjuk, kolar dan tag daripada anjing sebelum meletakkannya di dalam pen untuk mengelakkan terjerat, dan jangan biarkan mereka tanpa pengawasan untuk jangka masa yang panjang.

  Pen bermain anjing terbaik

  Pen bermain terbaik untuk anjing

  Pen Latihan Kontur Midwest Homes for Pets

  Saiz: kawasan permainan 16²kaki; ketinggian dari 24–48in | Warna: Emas, hitam, biru atau merah jambu | RRP: Daripada £45 |

  Direka bentuk untuk keselamatan, keselamatan dan keselesaan anjing anda, pen Contour mempunyai sistem pintu lif yang selamat dan terjamin untuk akses mudah untuk haiwan kesayangan anda. Ia dilipat dengan cepat untuk penyimpanan yang mudah, dan mudah disediakan tanpa memerlukan alat.

  Pilihan warna yang terang menambah sentuhan keseronokan.

  Di UK? melawat amazon.co.uk atau petsathome.com
  Di AS? melawat walmart.com, chewy.com atau petco.com

  Zampa Pop-up playpen untuk anjing

  Zampa Pop-Up Portable Pet Playpen

  Saiz: XS–XL | Warna: Coklat, biru, merah atau merah jambu | RRP: Dari £29.99 |

  Kadangkala anda perlu melampirkan anjing anda apabila anda tiada di rumah – atau kerana mereka sedang pulih daripada pembedahan dan sedang melakukan senaman yang terhad. Playpen yang ringan namun kukuh ini menyediakan ruang bermain yang selamat dan selesa untuk anjing anda. Ia adalah pilihan yang tepat untuk perjalanan dan perkhemahan, dengan sarung tangan dan empat pancang logam di bawahnya untuk keselamatan luar.

  Pen mempunyai jahitan yang melindungi dan sudut yang diperkukuh. Pemandangan landskap panoramik 360° direka untuk mengelakkan haiwan kesayangan anda daripada berasa terperangkap atau cemas.

  Ia mempunyai pintu berzip ke atas dan bahagian atas berzip ke atas yang boleh ditanggalkan untuk memudahkan cucian, atau ia boleh dilap dengan kain lembap. Pen boleh disediakan atau dilipat dalam beberapa saat, dan mudah disimpan. Ia juga mempunyai poket sisi di bahagian luar untuk menyimpan bit doggy dan bob.

  Di UK? Lihat sekarang di amazon.co.uk
  Di AS? Lihat sekarang di amazon.com, walmart.com atau chewy.com

  Pen anjing PawHut

  Playpen Anjing Tugas Berat PawHut

  Saiz: 12 panel 60x80sm | Warna: Hitam atau perak | RRP: £121.99 |

  Penutup keluli tahan lama ini terdiri daripada 12 panel dan boleh disediakan dalam bentuk yang berbeza atau dipisahkan kepada dua pen bermain anak anjing. Oleh itu, ia sesuai untuk ruang besar dan kecil. Ia mempunyai dua pintu langkah untuk masuk dengan mudah, dengan selak pengunci untuk keselamatan.

  Ia direka untuk digunakan di dalam atau di luar rumah, untuk memberi anjing ruang yang cukup untuk bersenam, bermain dan berehat.

  Reka bentuk rata untuk pengangkutan dan penyimpanan yang mudah, tetapi ia memerlukan pemasangan dalam apa jua bentuk yang anda perlukan.

  Di UK? Lihat sekarang di amazon.co.uk
  Di AS? Lihat sekarang di amazon.com

  Pen bermain terbaik untuk anjing

  Henry Wagg Metal Pet Main Play Pen Dengan Pangkalan

  Saiz: 63x76sm | Warna: Perak/hitam | RRP: £54.99 |

  Playpen ini amat berguna untuk menyimpan anak anjing di dalam kawasan yang selamat, dengan ruang untuk katil, mainan, air dan mangkuk makanan mereka. Tapak nilon boleh tanggal mudah dibersihkan dan disinfeksi selepas sebarang kemalangan, dan hanya boleh dipasang semula dengan Velcro.

  Pen enam segi ini memerlukan pemasangan minimum, hanya menyambung setiap panel bersama-sama dengan batang logam. Salah satu panel mempunyai pintu akses dengan selak selamat untuk memastikan haiwan peliharaan tertutup dengan selamat.

  Ia boleh dilipat rata untuk penyimpanan mudah.

  Di UK? Lihat di amazon.co.uk atau petsandfriends.co.uk

  Permainan kayu Lords & Labradors

  Playpen Kayu Lords & Labradors

  Saiz: Enam panel 60x80cm | Warna: Putih atau kelabu | RRP: £129.99 |

  Pen kayu enam panel yang elegan ini bergaya dan halus. Ia sesuai untuk anak anjing, untuk membolehkan mereka membiasakan diri dengan persekitaran mereka, dan kelihatan hebat dalam mana-mana bilik atau gaya hiasan.

  Ia adalah bingkai kayu berdiri bebas dengan bar logam, dan mempunyai pintu masuk pada satu panel dengan kunci keselamatan. Engsel dilipat kedua-dua arah membolehkan susun atur alternatif.

  Ia boleh digunakan di dalam atau di luar rumah, tetapi jangan biarkan ia keluar semasa hujan!

  Di UK? Lihat sekarang di amazon.co.uk, etsy.com atau notonthehighstreet.com

  Kandang permainan terbaik untuk anjing: FoxHunter walk-in run

  FoxHunter Berjalan Dalam Rumah Pen Anjing

  Saiz: 400x300x200sm | Warna: Hitam atau perak | RRP: £263.99 |

  Larian luar ini direka untuk pelbagai haiwan kecil, tetapi ia berfungsi dengan baik untuk anjing yang memerlukan ruang yang lebih besar untuk bersenam semasa berada di kawasan terkurung. Dan tidak ada kebimbangan tentang anjing itu melompat keluar.

  Ia mempunyai selak pintu logam tergalvani yang boleh dikunci dengan tayar dawai keluli untuk keselamatan tambahan. Bingkai tugas berat juga tergalvani untuk memastikan ia stabil dan bebas karat.

  Ia dilengkapi dengan penutup kalis air, yang berfungsi sebagai pelindung matahari.

  Di UK? Lihat di amazon.co.uk

  Anda juga mungkin suka membaca…

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk meningkatkan langganan anda untuk mengakses kami perkhidmatan dalam talian yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *