Kajian EasyCare Easyboot Trail 2022

Baru-baru ini, kuda anda kelihatan sangat tidak selesa di tapak kakinya sehingga mereka tidak boleh bersepatu, bukan? Kemudian, sudah tiba masanya untuk anda mula membaca Ulasan EasyCare Easyboot Trail.

Tahu kenapa?

Easyboot Trail ialah but kuku yang direka untuk melindungi kuku yang cedera atau menjadikan kaki lebih selesa di kawasan yang sukar. Ringkasnya, Easyboot Trail adalah seperti kasut manusia.

Teruskan membaca, dan kuda anda akan berterima kasih kepada anda.

EasyCare-Easyboot-Trail

Gambaran Keseluruhan EasyCare Easyboot Trail

Kami akan mengesyorkan Easyboot Trail ini untuk kuda yang perlu menunggang kira-kira 25 batu seminggu, terutamanya di kawasan yang mencabar di kawasan pedalaman. Pada kadar ini, tisu lembut mereka di sekeliling kuku lebih cenderung mengalami kesakitan atau kecederaan.

Syukurlah, Easyboot Trail direka dengan bahan yang fleksibel untuk mudah dihidupkan/dimatikan kebanyakan saiz dan bentuk kuku. Lampiran dwi Velcro akan memastikan but di tempatnya, manakala perisai hadapan akan mengambil kebanyakan penyalahgunaan dan kejutan.

Ciri-ciri utama:

  • Gaiters cawan pelindung dan selesa
  • Bahagian atas yang ringan, perisai hadapan bersepadu dan tapak luar yang lasak
  • Velcro berganda yang mudah tergelincir dan dimatikan
  • Lubang saliran tunggal disertakan

Kebaikan dan keburukan

Kelebihan:

  • Ringan dan selesa di bawah kuku
  • Kaya dengan saiz untuk memudahkan pilihan anda
  • Tidak mudah untuk menghidupkan dan mematikan but
  • Datang dengan harga mampu milik

Keburukan:

  • Dijual secara bujang
  • Sedikit terdedah kepada kotoran dan habuk

Mengenai Pengeluar: EasyCare Inc.

EasyCare sudah mempunyai lebih 50 tahun pengalaman dalam membuat but hoof untuk kuda anda. Sejak pengenalan Easyboot Trail yang pertama pada tahun 1970-an, syarikat itu telah membawa konsep baharu menggantikan kasut besi tradisional – untuk setiap situasi, daripada menunggang harian hinggalah merawat kecederaan di bahagian kuku.

Untuk berbuat demikian, EasyCare berjanji untuk membangunkan butnya dengan bahan terbaik dan teknologi/standard terkini dalam bidang ini. Lebih-lebih lagi, syarikat itu mengekalkan pasukan yang berdedikasi, dengan 70 ekor kuda, bersedia untuk menunggang jauh untuk menguji butnya dengan teliti.

Oleh itu, anda boleh mempercayai kualiti dan prestasi produk EasyCare. Ambil Easyboot Trail untuk contoh biasa.

Ulasan Easyboot Trail: Apa yang Kami Suka

Kaya dengan saiz

Ciri pertama yang kami ingin puji tentang Easyboot Trail ialah saiz yang unik, memudahkan anda untuk memilih yang sesuai untuk kuda kesayangan anda.

Saiznya adalah penting apabila ia datang untuk memilih but kuku. Terlalu kecil dan kuda anda akan berasa teruk berbanding keselesaan. Snug fit malah memburukkan lagi kecederaan, jika ada. Walau bagaimanapun, jika kasut boleh dipintal dengan mudah, ia boleh jatuh semasa perjalanan.

Nasib baik, Easyboot Trail datang dalam 7 saiz, bersama-sama dengan carta saiz terperinci di laman web mereka untuk rujukan anda.

jejak easyboot easycare

Pembinaan yang mudah dipakai

Apa yang menjadikan but hoof lebih dan lebih popular berbanding but keluli tradisional ialah ia mudah dipasang pada kuku kuda.

Cuba fikirkan Easyboot Trail; ia menjadikan tugasan lebih mudah berkat tali, pelindung cawan dan kepak velcro berganda.

Oleh itu, anda hanya perlu meluncurkan but ke atas, dan gaiter akan mengambil tempat untuk mengetuknya dengan kuat di sekeliling kuku. Kemudian anda boleh mengikat but dengan tali Velcro berganda. Ia bukan sahaja melindungi but tetapi juga boleh laras untuk menambah keselesaan tambahan pada kuku.

Percaya atau tidak, hanya 5 minit diperlukan untuk memasang empat laluan Easyboot.

Apatah lagi, kedua-dua cangkuk dan gelung berada di bahagian belakang untuk memastikan lebih selamat dan selesa kepada gred yang lebih tinggi.

Keselesaan di bawah tdia berkuku

Keseluruhan but direka untuk memberikan keselesaan dan kelegaan kepada kuda anda.

Sehubungan itu, bahagian atas ditambah baik dengan perisai depan dan lilit tambahan, serta rivet yang lebih menonjol. Juga, rim atas neoprena sepatutnya lebih selesa. Malah terdapat dua gulung kusyen dan bukannya satu seperti laluan but lain.

Selain itu, sistem lampiran berskru boleh ditanggalkan dan boleh diganti jika perlu.

Harga mampu milik

Selain daripada kualiti, Easyboot Trail diutamakan untuk harganya.

But itu dua kali lebih murah daripada but kuda lain, yang mempunyai binaan dan bahan yang serupa.

Ulasan Easyboot Trail: Perkara yang Kami Tidak Suka

Dijual sebagai bujang

Masuk akal bahawa Easyboot Trail dijual sebagai bujang kerana sesetengah mungkin hanya mahukan satu but untuk but yang cedera.

Namun begitu, kami amat mengesyorkan anda mempunyai dua atau empat but untuk dipakai pada semua kuku kadangkala dan bukannya kuku keluli.

Ambil masa untuk membersihkan

But bukanlah yang paling sukar untuk dibersihkan seperti yang kita tahu, tetapi jelas sekali, bukan yang paling mudah. Selepas perjalanan, anda melihat dengan lebih baik bahagian dalam but. Jika terdapat sampah, maka tanggalkannya untuk pembersihan yang cepat.

Soalan Lazim

1. Berapa lama saya boleh meninggalkan but ini pada kuda saya?

Easyboot Trail direka untuk kekal selesa di atas kuku semasa menunggang yang lama. Walau bagaimanapun, ia akan membantu jika anda tidak meninggalkannya selama beberapa jam pada satu masa. Jika tidak, kudis boleh berkembang pada mentol tumit.

2. Di manakah carta saiz?

Anda boleh mendapatkannya di laman web EasyCare. Kemudian ikut arahan untuk mengira saiz yang sesuai untuk kuda anda.

3. Bagaimana untuk mengukur saiz but?

ukuran-saiz-but

Mulakan dengan mengukur lebar merentasi titik penuh bahagian bawah. Kemudian, ukur panjang kuku dari kaki ke punggung tanpa memasukkan mentol.

Kemudian, bandingkan keputusan dengan carta saiz di atas.

Jumlahkan

Secara keseluruhannya, kebanyakannya Ulasan EasyCare Easyboot Trail membuat kesimpulan bahawa but kuku ini membantu dan mesra dengan semua kuda. Oleh itu, ia sangat berbaloi untuk dibeli.

Apa yang perlu dilakukan ialah mempertimbangkan carta saiz dengan teliti dan memikirkan satu saiz. Sentiasa ingat bahawa anda tidak boleh selesa dengan kasut yang tidak sesuai. Begitu juga kuda anda!

Baca lebih lanjut: Semakan But Easyboot Cloud Hoof

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *