Juara! Tomasz Kurman dan Jacek Gorny ialah pemancing gewang terkemuka Ireland. – Memancing di Ireland

Laporan ini ihsan Persekutuan Perikanan Kasar Kebangsaan Ireland

Kejohanan Pancing memancing All Ireland yang pertama berlangsung hujung minggu ini di Lough Ree. Pasukan teratas mempamerkan beberapa memancing yang luar biasa sepanjang dua hari pertandingan berpasangan ini memancing dengan bot dengan gewang tiruan. Pemancing dari County Armagh ke County Cork hadir untuk mencari hinggap dan pike berlatih tangkapan, foto, pelepasan kerana mereka mengumpul mata berdasarkan panjang ikan yang ditangkap. Pertandingan ini hanya Tangkap & Lepaskan sahaja dengan pemancing mempersembahkan video semua ikan selamat kembali ke air dalam keadaan hidup.

Duo yang menang memungut hadiah pertama a Humminbird Helix 9 MSI dan wang tunai €600 menjaringkan 275455 mata hebat sepanjang dua hari. Mereka juga memenangi sepasang kekili daripada Peralatan Memancing NAGA untuk ikan terbesar pertandingan pada 106cm.

Jacek dan Tomi

Di tempat kedua ialah pemancing Galway Lukasz Znamiec dan Krzysztof Michonski yang membawa pulang Dari Kota Enduramax Electric Motor 55 dan €450 untuk 155840 mata mereka.

Tepat di belakang mereka dengan 146494 untuk ketiga adalah adik beradik Marek dan Jarek Sekula dari Mallow yang memenangi sepasang Spinlock jaket dek dan €250.

Di kedudukan keempat ialah Aidan O’Connor dan Krzysztof Sibiga dengan 89128 mata yang menerima baucar €100 daripada Duo Hook dan di tempat kelima dengan 84038 mata, Daniel Nesbitt dan Danny Colleran yang membawa pulang baucar €100 daripada Alat Memburu & Memancing Vivado

Marcin Kantor dan Grzegorz Malaszuk menerima € 200 daripada Kedai peralatan memancing Baracuda untuk hinggap terbesar pertandingan, 37cm yang luar biasa.

Tiga pasangan teratas

Syabas kepada semua peserta yang menghadapi keadaan sukar pada hari pertama, angin kencang dan hujan lebat berakhir di bawah sinaran matahari musim luruh pada hari kedua.

NCFFI ingin mengucapkan terima kasih kepada Pengurus Pemangsa Antarabangsa kami atas penganjuran acara yang hebat yang turut menyaksikan 8 bot hadir untuk pusingan 2 kelayakan USA 2023 (keputusan pada https://bit.ly/3Drzfi8). Kepada semua pesaing yang mengambil bahagian dari kelab termasuk Midland Pike Anglers, Persatuan Memancing C&R Romania, Pemancing Pemangsa Connacht, KELAB Pemangsa NCFFI tambah lagi. Juga, untuk kegunaan Laluan air Ireland Ballyleague Marina, Clarkes Bar di Lanesborough dan akhirnya kepada penaja kami untuk hadiah yang hebat.

Acara yang akan berputar di sekitar tempat yang berbeza setiap tahun akan kembali pada Oktober tahun depan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *