Jack Christopher, Talian Penerbangan Di Kalangan Pekerja BC 8 Okt

Pesaing utama untuk perlumbaan Piala Penternak pada 4-5 November telah melakukan latihan di seluruh AS pada 8 Okt.

Talian penerbangan kegemaran awal untuk Longines Breeders’ Cup Classic (G1), bekerja enam furlong dalam 1:12 2/5 di Taman Santa Anitadan pada Keenelandtrek tuan rumah tahun ini untuk Piala Penternak, beberapa calon Piala Penternak dari bangsal jurulatih Chad Brown menyiarkan angin di bujur Lexington.

Antara kuda itu ialah pemenang gred 1 tiga kali Jack Christopher yang melepasi empat furlong di trek utama dalam :48 2/5. Anak kuda jantan berusia 3 tahun itu sedang bersiap sedia untuk memulakan sama ada dalam pecutan Piala Penternak Lumba Qatar (G1) sejauh enam kaki atau Batu Kotoran Piala Penternak Peminat Ass Besar (G1).

Keputusan Carian bertujuan untuk Longines Breeders’ Cup Distaff (G1), dan Selamat malam Zaitun menunjuk kepada Breeders’ Cup Filly dan Mare Sprint (G1), juga bertiup setengah batu, masing-masing dalam masa :48 dan :49 2/5.

Di California, jurulatih John Sadler memberitahu publisiti Santa Anita bahawa Flightline “tepat pada titik” selepas itu permaidani keledai bertiup di bawah penolong jurulatih Juan Leyva.

Mendaftar untuk

“Ini adalah sempurna, ia adalah kerja yang baik, tidak ada yang serius,” kata Sadler. “Dua seterusnya (di Santa Anita) kita akan menjadi lebih serius tetapi dia mengagumkan hari ini… Dia mengikut jadual.”

Berikutan kerjanya yang akan datang di Santa Anita, Flightline dijadualkan pergi ke Kentucky dan merekodkan angin terakhirnya di Keeneland yang membawa kepada Piala Penternak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *