Idea hadiah Krismas untuk nelayan pada tahun 2021 ini

Memilih hadiah yang sesuai untuk seseorang yang kita sayang kadangkala rumit, tetapi yang terbaik selalunya adalah yang berkaitan dengan minat orang itu. Setiap kali dia menggunakan hadiahnya, dia akan memikirkan anda, lebih-lebih lagi jika ia adalah sesuatu yang akan membantu dia menangkap ikan seterusnya. Kami telah menyusun senarai idea hadiah Krismas untuk nelayan yang akan memberi inspirasi kepada anda untuk mendapatkan hadiah terbaik untuk nelayan musim cuti ini.

sabun memancing

Adakah anda mahukan hadiah super praktikal yang juga sesuai untuk nelayan dan mereka yang tinggal bersama mereka? Sabun memancing serta-merta menghilangkan bau ikan dan umpan. Semua orang akan menghargainya!

Sisik ikan elektronik

Seorang pemancing sentiasa ingin mengetahui berapa berat sebenarnya ikannya, supaya dia dapat mengetahui dengan tepat berapa banyak yang perlu dibesar-besarkan apabila menceritakan kisah hasil tangkapannya nanti. Skala elektronik adalah salah satu idea hadiah Krismas yang paling popular untuk nelayan.

Tang pancing aluminium

Mereka yang memancing memerlukan set tang berkualiti tinggi untuk banyak kegunaan. Ia adalah alat tahan kakisan pelbagai fungsi untuk persekitaran air tawar atau air masin. Ia kukuh dan mudah digunakan, menjadikannya salah satu hadiah untuk seorang nelayan laut.

2-alat.JPG

sarung telefon kalis air

Orang ramai memerlukan akses 24/7 kepada telefon mereka, walaupun semasa mereka memancing. Kemalangan berlaku dan ini adalah idea yang bagus untuk memancing tanpa bimbang.

4-phone-sling.jpg

Pengikis ikan elektrik

Kemudahan reka bentuk mudah alih dan tanpa wayar bermakna ia boleh digunakan di mana-mana untuk membersihkan dan menyediakan ikan untuk memasak dengan cepat.

Beberapa idea lain termasuk: jam tangan kalis air, penunjuk cuaca luar, kamera untuk melihat dalam air, kotak umpan baharu atau bot baharu! Tetapi hadiah terbaik untuk seorang nelayan adalah bahawa anda berminat dengan keghairahannya dan mendengar pengembaraannya.

Selepas membaca senarai idea hadiah Krismas kami untuk nelayan, adakah anda terfikir lagi? Kongsi dengan kami!


Anda mungkin juga berminat

Yayasan Perahu & Memancing Rekreasi (RBFF)

Yayasan Perahu & Memancing Rekreasi (RBFF)

Yayasan Perahu & Memancing Rekreasi (RBFF) ialah sebuah organisasi bukan untung kebangsaan yang telah menerajui pemacu selama lebih 20 tahun – dengan kerjasama industri dan kerajaan, dan melalui jenamanya Take Me Fishing dan Vamos A Pescar – untuk meningkatkan penyertaan dalam berperahu rekreasi dan memancing, sekali gus membantu memulihara dan memulihkan sumber semula jadi akuatik negara kita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *