Horseware Rhino Hexstop: cukup sukar untuk pengacau *Promosi*

 • Ciri Promosi dengan Perisian kuda Ireland

  Kuda akan sentiasa menjadi kuda dan kami tidak akan mengubahnya untuk dunia. Mereka akan bergesel dengan pagar, menggigit antara satu sama lain, berguling dan hanya suka bermain.

  Rhino Hexstop direka untuk kuda yang sentiasa mengoyakkan permaidaninya, untuk memberi anda ketenangan fikiran bahawa kuda anda dilindungi dan selesa, tidak kira apa pun kenakalan yang mereka lakukan pada hari itu.  Permaidani keluar mengundi baharu ini telah direka bentuk dengan anyaman ripstop heksagon, yang menjadikannya penukar permainan dalam perlindungan untuk kuda yang keras pada permaidani, kerana ia 30% lebih kuat daripada permaidani polipropilena standard.

  Ia menawarkan kalis air dan kebolehnafasan, menampilkan teknologi penghalang revolusioner yang melindungi kuda anda daripada unsur, walaupun bahagian luarnya rosak.

  Rhino Hexstop menawarkan lebih kehangatan dengan berat yang lebih rendah, berkat Teknologi Vari-layernya, di mana lapisan isian gentian termobon memperoleh pengekalan haba maksimum tanpa berat isian standard.

  Ciri-ciri lain termasuk penutup leher yang boleh ditanggalkan dan gelung pelapik untuk serba boleh, serta lengkungan dua kaki, tiga surcingles silang dan penutup hadapan V.

  Untuk maklumat lanjut layari: www.horseware.com/rhino-hexstop


 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *