Hadiah Memancing Ais Yang Anda Boleh Rasa Yakin Tentangnya

Oleh itu, terdapat pemancing ais dalam hidup anda, anda ingin memberikannya hadiah yang berkaitan dengan sukan musim sejuk itu, dan anda memerlukan beberapa idea hadiah memancing ais. Sebagai bekas nelayan ais (tiada ais yang boleh ditangkap di tempat saya tinggal sekarang), dan seseorang yang sering menjawab soalan idea memancing, saya mempunyai cadangan berikut tentang hadiah memancing ais — semua perkara yang anda boleh rasa yakin sama ada anda mengetahui sesuatu tentang memancing ais atau tidak.

Elakkan Gear Khusus Sukan.

Melainkan anda seorang pemancing ais dan mengetahui secara khusus apa yang penerima perlukan atau inginkan, dan apakah gear yang digunakan dan tidak digunakan di lokasi penerima, jangan cuba meneka jenis alat tangkap yang dia perlukan/boleh gunakan.

Dapatkan Sijil Hadiah Kedai Sukan.

Ia adalah jalan mudah keluar dari masalah hadiah memancing ais. Walau bagaimanapun, kebanyakan pemancing gemar memilih untuk memilih peralatan mereka sendiri (rod, kekili, gewang, dll.). Sijil hadiah daripada kedai sukan tempatan yang menyimpan bekalan memancing ais membolehkan penerima memilih apa yang mereka mahu.

Dapatkan Lesen Memancing.

Tidak glamor, tetapi praktikal. Dan jika penerima masih muda, terutamanya pertimbangkan lesen memancing pemastautin seumur hidup, hadiah yang terus diberikan untuk seumur hidup penerima. Ia juga merupakan cara terbaik untuk mereka mengingati anda.

Pastikan Mereka Hangat.

Kami bercakap tentang pakaian dalam, pakaian luar, sarung tangan dan kasut, jika mereka belum mempunyai apa yang diperlukan dalam hal ini. Anda perlu tahu saiz, sudah tentu, jika anda menghadiahkan barangan sebenar, jika tidak, ia adalah masa sijil hadiah. Juga berbaloi kerana hadiah memancing ais ialah pemanas tangan dan pemanas jari kaki, dan mungkin stoking yang dipanaskan atau sisipan but yang dipanaskan. Anda boleh menemui pilihan barangan ini yang bagus di kedai ski.

Didik Mereka dengan Buku atau DVD/Video.

Ya, ini adalah sekolah lama dan anda boleh menemui banyak bahan pengajaran di web. Tetapi kedai sukan tempatan mungkin membawa sesuatu yang relevan sepanjang garis ini. Terutamanya cari buku panduan memancing berorientasikan tempatan, yang berguna untuk maklumat di mana-untuk/cara-memancing sepanjang tahun.

Cuba Hadiah Seronok.

Saya sedang memikirkan mug, baju tee, kalendar, dsb. — sesuatu untuk meraikan keseronokan memancing ais dan/atau kewarasan/ketabahan/semangat mereka yang mengambil bahagian — sejenis hadiah perayaan. Lagipun, sama ada anda berhasrat untuk memberikan hadiah memancing ais sebagai hadiah percutian atau hari jadi, ia adalah masa untuk meraikannya.

Untuk lebih banyak inspirasi, lihat blog Top 5 Idea Hadiah Memancing Unik kami!

Selamat bercuti!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *