Hadiah Bertema Kuda untuk Kanak-kanak

Membeli-belah untuk kanak-kanak gila kuda dalam senarai Krismas anda? Kami telah mengumpulkan senarai muktamad hadiah bertema kuda untuk penunggang muda dalam hidup anda. Sama ada mereka suka melukis, membaca, bermain atau menunggang kuda, kami ada sesuatu untuk semua orang. Teruskan membaca untuk membeli-belah hadiah berkaitan kuda untuk kanak-kanak di bawah.

Untuk Pemungut Breyer

hadiah bertemakan kuda breyer untuk kanak-kanak

Breyers adalah makanan ruji dalam kehidupan kebanyakan penunggang muda. Sama ada mereka menunggang bahasa Inggeris atau Barat, atau tidak menunggang sama sekali, kuda atau aksesori Breyer ialah hadiah bernas yang mempunyai kebarangkalian tinggi untuk mendapat sambutan yang sangat baik.

Jika anda tahu penunggang kuda yang anda beli-belah suka mengumpul patung klasik Breyer, tambahkan koleksi mereka dengan Urusetia. ini model Breyer juara tiga mahkota 1973 digambarkan pada pertengahan langkah, memaparkan tanda dagangannya dan rekod kelajuan Kentucky Derby yang masih belum dipecahkan iaitu 1: 59 ⅖. Digelar “Big Red,” model Breyer ini merupakan hadiah bertemakan kuda yang sangat baik yang akan mencetuskan rasa ingin tahu dalam diri penunggang muda anda dan mendidik mereka tentang sejarah bercerita tentang kuda lumba terkenal ini.

Jika penunggang muda yang anda beli suka bermain keras dengan mainan mereka, itu Breyer Farms Stable Playsetadalah pilihan yang bagus. Dibina daripada kayu yang kukuh, bangsal model 7 gerai ini mempunyai panel bumbung boleh angkat serta pintu dan tingkap yang berfungsi. Ia datang dengan segala-galanya yang diperlukan penunggang muda anda untuk bermain bersungguh-sungguh, termasuk dua ekor kuda skala Stablemates, 12 keping pagar, beg suapan, palung air, jerami jerami dan helaian pelekat untuk memperibadikan kandang kuda.

Jika anda mempunyai bajet, tetapi masih ingin memberikan hadiah berkaitan kuda Breyer, yang Stablemates Red Stable Playset adalah pilihan yang hebat dan menjimatkan. Kandang tiga gerai plastik kecil itu dilengkapi dengan empat pagar kandang, lompat kuda, palung air, tiga tong lumba dan dua ekor kuda Stablemates.

Untuk Ulat Buku

hadiah berkaitan kuda thelwell untuk kanak-kanak

Adakah kanak-kanak gila kuda yang anda belanja untuk suka membaca? Tidak semua pencinta kuda menghabiskan masa mereka di kandang. Sebaliknya, anda mungkin suka meringkuk dengan buku kuda yang bagus. Siri Thelwell oleh Norman Thelwell ialah ekuestrian klasik yang pertama kali diterbitkan pada tahun 1953. Penuh dengan pesona komedi dan cerita yang boleh dikaitkan, buku-buku ini sememangnya mesti dimiliki oleh penunggang kuda dan ulat buku muda.

Thelwell’s Buku Panorama Pony adalah pilihan yang bagus kerana ia memaparkan tiga cerita berbeza tentang pelbagai disiplin. Satu cerita memaparkan Gymkhana, satu memaparkan menunggang Barat, dan yang terakhir menampilkan kartun Thelwell klasik– Penelope dan kuda poninya yang nakal.

Pony Cavalcade adalah satu lagi buku yang memaparkan koleksi cerita Thelwell untuk meraikan ulang tahun ke-60 Thelwell klasik– Angels on Horseback. Dalam koleksi cerita klasik ini, anda boleh mengharapkan pembaca muda anda terpesona dengan pelompat pertunjukan muda, hari-hari di pertunjukan kuda dan cerita ringan tentang kuda poni nakal.

Akhir sekali, kami mempunyai edisi ulang tahun ke-100 Penelope Menunggang Lagi. Dalam buku ini, pengembaraan Penelope diteruskan. Ekuestrian Thelwell yang gagah perkasa bersaiz pint kembali ke dalam pelana (atau, lebih kerap, keluar daripadanya) ketika dia beranikan diri di kedua-dua tapak pameran dan kawasan luar bandar dengan kuda poni yang masih jahat, Kipper.

Untuk Seniman Baru

Hadiah bertemakan kuda betina dan anak kuda breyer untuk kanak-kanak

Adakah pencinta kuda muda anda biasanya ditemui dengan cat di tangan mereka, kesan penanda di lantai atau lukisan krayon di dinding ruang tamu? Beri mereka saluran yang selamat untuk kreativiti mereka dengan hadiah bertemakan kuda ini.

Jika penunggang kuda muda anda suka melakukan rambut mereka, yang Ketua Penggayaan Breyer Daybreak adalah gabungan sempurna pendandan rambut dan ekuestrian yang luar biasa. Hadiah unik ini menampilkan kepala kuda Andalusia dengan surai putih yang lebih panjang, tebal, sutera, tidak kusut untuk permainan jalinan dan penggayaan yang tidak berkesudahan. Selain itu, jika penunggang muda anda ingin bertanding di gelanggang persembahan suatu hari nanti, ini adalah cara terbaik untuk berlatih menjalin kuda hidup mereka yang sebenar. Disertakan bersama kepala kuda ialah buku penggayaan terperinci dengan arahan langkah demi langkah untuk mempelajari cara baharu untuk menjalin dan menggayakan, sikat surai, dua klip rambut surai, empat gegelung surai dan 50 anjal.

Kekal dengan tema percutian dan berikan hadiah bertemakan kuda a Cat Kit Kraf Ornamen Anda Sendiri. Kit mini ini termasuk kuda betina dan anak kuda, tali penggantung emas, 4 pasu cat, berus cat, helaian pelekat dan stensil. Dengan hadiah berkaitan kuda seperti ini, anda bukan sahaja memberi mereka objek, tetapi juga pengalaman, untuk hadiah yang menyamai keseronokan dua kali ganda.

Untuk Fashionista

hadiah bertemakan kuda untuk kanak-kanak but barat merah jambu

Adakah penunggang muda anda suka bermain berdandan? Adakah mereka suka melukis kuda poni mereka di kem kuda dan meletakkan cat berkilau pada kuku kuda mereka? Jika anda mempunyai fesyen yang sukakan kuda di tangan anda, hadiah bertemakan kuda yang sempurna menggabungkan kedua-dua fesyen dan kuda, seperti TuffRider Western Boots.

The TuffRider Youth Fire Red Floral But Western buat kenyataan bahawa fesyen kecil anda akan suka. Dibina daripada kulit buatan manusia, but ini ringan, tahan lama dan kalis air. Terima kasih kepada tapak getah dan kaki persegi, anak anda akan selesa untuk dipakai sepanjang hari. Selain itu, jari kaki persegi yang lebar menawarkan mereka sedikit ruang untuk berkembang!

Jika penunggang muda anda menyukai segala-galanya berwarna merah jambu dan berkilauan, mereka memerlukannya Kasut Barat TuffRider Pink Glitter. But kulit sintetik ini menawarkan kilauan merah jambu dari batang ke kaki. Di rumah di bangsal dan sekitar bandar, but ini pasti menjadi sepasang kasut kegemaran penunggang muda anda.

Jika penunggang kuda muda anda lebih suka penampilan yang lebih tenang, atau anda mempunyai koboi muda di tangan anda, lihat Kasut Barat TuffRider Rushmore. But ini diperbuat daripada gempa bumi karat lembu yang terbaik dan kulit kulit kayu berumur lembu, untuk but coklat klasik. Garis atasan bertakuk-V, sulaman daun oak dan tab tarik biru terang menambah aksen bergaya dan bergaya yang akan disukai penunggang muda anda.

Hadiah Bertema Kuda untuk Setiap Penunggang Muda

Sama ada anak gila kuda anda seorang penjahat kerajinan, anak ladang yang penyayang luar atau ulat buku, kami mempunyai hadiah yang sesuai untuk setiap penunggang muda di Breeches.com. Selesaikan pembelian percutian anda dalam talian di satu tempat yang mudah.

Klik di sini untuk membeli koleksi hadiah berkaitan kuda kami untuk kanak-kanak sekarang.

Komen akan diluluskan sebelum dipaparkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *