Gunakan apl My Trips untuk menunjukkan ikan sasaran bagi setiap perjalanan (Dikemas kini 2022)12 Sep 2022 | 3

bacaan minit

| Ditulis oleh Katie

Ditulis oleh Katie

Waktu membaca: 3 minit

Menetapkan jangkaan dengan pelanggan anda adalah sebahagian besar daripada menjalankan piagam memancing. Itulah sebabnya kemas kini My Trips terbaru kami membolehkan anda menunjukkan dengan tepat perkara yang pelanggan ikan boleh sasarkan pada setiap perjalanan dengan anda. Sebelum ini, anda hanya boleh memaparkan spesies ikan sasaran pada penyenaraian anda secara keseluruhan. Sesetengah pelanggan akan bergantung pada maklumat ini dan bukannya butiran dalam setiap perihalan perjalanan, yang memberi mereka idea yang salah tentang perkara yang mungkin mereka sasarkan.

Sebagai contoh, sesetengah pelanggan akan melihat Marlin dipaparkan pada penyenaraian dan menganggap mereka akan mempunyai pengalaman memancing permainan yang besar dalam perjalanan darat yang lebih pendek dan lebih murah. Tiada cara untuk memaparkan ikan yang disasarkan dengan lebih terperinci atau menunjukkan perkara yang boleh ditangkap pada setiap perjalanan.

Jadi, apa yang baru?

Dengan kemas kini My Trips yang terkini, anda boleh memilih spesies ikan tertentu untuk setiap perjalanan yang anda jalankan. Butiran ini akan dapat dilihat apabila pelanggan memilih dan menempah perjalanan, supaya mereka tahu dengan tepat apa yang akan mereka sasarkan, sama ada perjalanan singkat berhampiran pantai atau lawatan laut dalam.

Setiap penerangan perjalanan akan menunjukkan senarai spesies sasaran, lengkap dengan nama setiap ikan dan imej untuk menjadikannya benar-benar menonjol!

Bagaimanakah cara menambahkan imej ini pada perjalanan saya?

  • Menggunakan aplikasi My Trips, klik pada Edit Penyenaraian;
  • Klik teks “Edit” berwarna biru di sebelah Trips;
  • Tentukan perjalanan yang anda ingin tambahkan spesies (cth. “Perjalanan Separuh Hari – Dalam Pesisir”), dan klik teks “Edit” tebal berwarna biru;
  • Tatal ke bawah ke bahagian bawah halaman, di mana anda akan melihat bahagian Spesies Sasaran baharu:
  • Klik pada “Tambah spesies sasaran,” yang akan membawa anda ke skrin berikut:
  • Kemudian, sama ada pilih spesies yang disyorkan daripada bahagian atas atau taip nama ikan yang ingin anda tandakan sebelum memilihnya. Simpan perubahan anda dan ulangi proses untuk semua perjalanan anda!

Anda juga boleh mengikuti video panduan kami di bawah:

Catatan: Apabila anda pergi untuk menambah spesies pada perjalanan anda, ikan yang telah anda tandakan pada penyenaraian anda akan dipaparkan sebagai pilihan yang disyorkan. Jika anda ingin menambah spesies lain yang tiada pada penyenaraian anda pada masa ini, anda boleh menaip nama ikan dan menambahkannya pada perjalanan. Anda mungkin perlu melakukan ini jika anda menyasarkan lebih daripada 12 spesies secara keseluruhan.

Pastikan anda mempunyai versi terbaharu apl My Trips untuk mula menambahkan ikan pada perjalanan anda sekarang!

Kami harap anda akan mendapati kemas kini terkini kami berguna. Seperti biasa, sila maklumkan kepada kami jika anda mempunyai sebarang soalan atau komen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *