Empat Juara Kebangsaan Pemanduan Gabungan Perantaraan USEF Dinobatkan di Tryon Fall CDE

Mill Spring, NC – Pemandu dalam empat bahagian pertengahan bersaing untuk Kejohanan Memandu Gabungan Kebangsaan USEF di Pusat Ekuestrian Antarabangsa Tryon minggu lepas. Kuda tunggal dan berpasangan serta kuda menjadi tumpuan dalam tiga fasa pertandingan.

Anna Coopman dan Chandler Creek Eclipse
Anna Coopman dan Chandler Creek Eclipse. ©Sharon Packer Photography

Poni Tunggal Pertengahan
Anna Koopman (Middleburg, Va.) dan Chandler Creek Eclipse, Morgan gelding 2010 miliknya sendiri, mendahului divisyen Poni Tunggal Pertengahan dan bertahan sehingga tamat. Pasangan itu memperoleh 54.30 dalam fasa dressage, mendapat keputusan teratas pada semua kecuali satu halangan maraton, dan mempunyai satu bola turun dalam fasa kon untuk merangkul kejuaraan.

Megan Fullgraf dengan Bayshore Pastime dan Bayshore Be Pacific
Megan Fullgraf dengan Bayshore Pastime dan Bayshore Be Pacific. ©Sharon Packer Photography

Poni Pasangan Pertengahan
Megan Fullgraf (Reidsville, NC) merupakan satu-satunya penyertaan dalam bahagian Intermediate Pair Pony dengan Bayshore Pastimenya sendiri, kuda betina Dartmoor Pony 2011 dan Bayshore Be Pacific, kuda betina Dartmoor Pony 2015, dan mempunyai keputusan yang kukuh dalam setiap fasa.

Allison Stroud dan Istvan EZ
Allison Stroud dengan Istvan E Z. ©Sharon Packer Photography

Kuda Tunggal Pertengahan
Allison Stroud (Kennett Square, Pa.) mempunyai dressage yang mantap, maraton yang unggul, dan dua bola turun dalam fasa kon dengan gelding Dutch Warmblood 2013 sendiri, Istvan EZ, untuk memenangi Kejohanan Kuda Tunggal Pertengahan.

Jennifer Coyle Johnson bersama JC Espirital dan JC Plumona
Jennifer Coyle Johnson bersama JC Espirital dan JC Plumona. ©Sharon Packer Photography

Kuda Pasangan Pertengahan
Jennifer Coyle Johnson (Barboursville, Va.) bersama pasangan kuda betina Andalusia, JC Espirital dan JC Plumona, memperoleh pengalaman berharga dalam setiap fasa dan membawa pulang gelaran Juara Kebangsaan dalam bahagian Kuda Pasangan Pertengahan.

Keputusan Penuh

Ikuti Ekuestrian AS
Ikuti perkembangan terkini dengan USA Driving on Facebook dan US Ekuestrian pada Facebook, Instagram, Twitterdan Tik tok. Gunakan #USADriving.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *