Ekuestrian AS Mengumumkan Pasukan Lompat AS untuk Pertandingan FEI Jumping Nations Cup CSIO3* 2022 di Vejer de la Frontera dan Vilamoura

Lexington, Ky. – Ekuestrian AS dengan sukacitanya mengumumkan atlet yang dipilih untuk mewakili Pasukan Lompat AS di FEI Jumping Nations Cup Vejer de la Frontera CSIO3* di Vejer de la Frontera, Sepanyol, dari 27-30 Oktober 2022, dan FEI Jumping Nations Cup Vilamoura CSIO3 * di Vilamoura, Portugal, dari 17-20 November 2022. Pasukan ini akan diketuai oleh Chef d’Equipe Anne Kursinski di kedua-dua pertandingan. Matlamat pasukan ini adalah untuk menawarkan pengalaman berpasukan yang kompetitif untuk kombinasi atlet/kuda yang mempunyai rekod konsisten melompat 1.50m dan ke atas dengan empat kesalahan atau kurang untuk menyediakan mereka dengan berkesan untuk tahap CSIO5*.

Atlet berikut telah dinamakan dalam Pasukan Lompat AS dan disenaraikan dalam susunan abjad.

Ahli Pasukan AS untuk 2022 CSIO3* di Span dan Portugal
  • Kelly Arani (Wellington, Fla.)
  • Cathleen Driscoll (Elk Mills, Md.)
  • Mimi Gochman (New York, NY)
  • Grant Seger (Aiken, SC)
  • Mavis Spencer (Santa Monica, Calif.)

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai FEI Jumping Nations Cup Vejer de la Frontera CSIO3*, sila lawati www.sunshinetour.netdan untuk mengetahui lebih lanjut tentang FEI Jumping Nations Cup Vilamoura CSIO3*, sila lawati www.vilamouraequestriancentre.com.

Ikuti Ekuestrian AS
Ikuti perkembangan US Jumping Teams dengan mengikuti USA Jumping Facebook dan Instagram dan US Ekuestrian pada Facebook, Instagram, Twitterdan Tik tok. Gunakan #USAJumping.

Program Prestasi Tinggi Antarabangsa USEF dan Program Laluan Prestasi Tinggi USEF disokong dengan murah hati oleh Yayasan USETrakan dermawan kepada USEF. Sokongan Program Prestasi Tinggi juga disediakan oleh penaja dan ahli USOPC dan USEF.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *