Easycare Easyboot Cloud Hoof But 2022

Setiap pemilik kuda tidak boleh gagal untuk melengkapkannya dengan sepasang but, yang menghalang risiko sakit kaki dan kecederaan sambil memastikan keselesaan semasa perjalanan.

Jika anda memutuskan untuk membeli but yang sesuai untuk kuda anda tetapi bingung untuk memilih antara pelbagai produk di pasaran, jangan lihat lebih jauh daripada saya Easycare Easyboot Cloud Hoof But ulasan di bawah.

Easyboot-Cloud-Hoof-Boot

Salah satu but kuda terbaik yang ada di pasaran sekarang!

Sorotan EasyCare Easyboot Cloud Hoof Boot.

 • Sistem but kuku terapeutik memberikan keselesaan dan sokongan yang luar biasa.
 • Sangat disyorkan untuk kuda dengan masalah kuku dan kepincangan kronik.
 • Udara berprofil tinggi melancarkan peredaran yang lebih baik sambil menghalang pengumpulan kotoran.
 • Berbeza dalam pelbagai saiz.
 • Pad EVA menawarkan keselesaan tambahan

Kebaikan dan keburukan

Kebaikan

Keburukan

 • Direka khas untuk kuda dengan kuku yang sakit
 • Berikan sokongan dan keselesaan
 • Pengudaraan yang baik
 • Mencegah pengumpulan kotoran
 • Snug fit membolehkan pergerakan bebas
 • Mudah dipasang dan dikeluarkan
 • Kelim dan tepi yang diperbuat daripada Cordura industri dibulatkan untuk keselamatan
 • Pad standard EVA sel tertutup boleh ditanggalkan untuk meningkatkan keselesaan
 • Sebilangan besar pelanggan menghadapi masalah saiz
 • Sesetengah penghantaran tiba lewat

Mengenai EasyCare Inc.

Jenama itu berbangga dengan mengetahui satu atau dua perkara tentang pembuatan but kuku. Sememangnya, ia disenaraikan antara salah satu jenama yang paling dipercayai pada masa kini.

Dr. Neel Glass mengasaskan EasyCare pada tahun 1970 dengan tujuan untuk mengurangkan penyakit navikular untuk kudanya. Untuk mencapainya, dia mencipta kasut empuk yang selesa dan bukannya kasut besi, dan Easyboot ini merupakan but kuku pertama dalam industri kuda.

easycare-inc

Dengan kepakaran selama 50 tahun dalam menghasilkan but kuda, jenama itu pada masa kini terus menyediakan rangkaian produk yang inovatif. Sebaik sahaja anda membelinya, kemungkinan besar anda akan menjadi pelanggan setia memandangkan kualitinya yang baik.

Kajian mendalam Easyboots Cloud Boot for Horses

Pelbagai saiz

Anda boleh bebas memilih antara 10 pilihan saiz, sama ada kuku kuda anda lebar atau sempit. Saiz adalah sangat penting, kerana ia membantu mengurangkan keadaan kaki, apatah lagi kebebasan kuda anda untuk bergerak.

Melegakan kesakitan

Keupayaan Easyboot untuk mengurangkan kesakitan yang berterusan mungkin merupakan ciri terbaik yang membezakannya. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, but direka khas untuk kuda dengan keadaan berbeza, iaitu tapak kaki nipis, abses, peringkat laminitis, kepincangan kronik, anggota bawah, dll.

Selain menawarkan keselesaan yang sangat baik, pad standard EVA juga memudahkan pergerakan dan mengurangkan masa pemulihan haiwan anda selepas kecederaan. Terima kasih kepada ini, perjalanan di atas permukaan keras untuk masa yang lama akan menjadi lebih mudah berbanding sebelum ini kerana kuda anda dilengkapi dengan but berfungsi. Pad juga bersaiz pada but dan mempunyai sedikit baji padanya. Apabila ini haus, anda boleh membeli pad gantian yang dijual secara individu.

Easycare-Easyboot-cloud--boot

Mudah dipakai

Satu lagi kelebihan Easycare Easyboot Cloud Hoof Boot ialah ia mudah dipakai dan ditanggalkan sesuka hati. Ia tidak mengambil masa sehingga satu minit untuk meletakkan but pada kuda anda, dan beberapa ketika lagi untuk haiwan itu berasa selesa. Apabila kuda itu mencapai tahap itu, ia akan berasa sama sejak itu.

Anda juga boleh yakin bahawa mereka akan menawarkan kesesuaian yang selesa, dan tidak akan terlepas semasa perjalanan melainkan anda sengaja melakukannya. Selain itu, but adalah sangat ringan (hanya 1.2 paun dengan pad disertakan), yang seterusnya menyokong isu pemakaian.

Satu perkara yang perlu diingat: Anda lebih baik bergantung pada carta ukuran untuk pilihan anda, jika tidak, but akan menjadi terlalu ketat atau longgar untuk kuda anda.

Peredaran udara

Di sini terdapat satu lagi ciri luar biasa produk: tiga lubang udara yang membantu peredaran udara. Ini amat penting jika kuda anda perlu memakai but untuk masa yang lama.

Jika mereka tidak dilengkapi dengan lubang udara, mereka berisiko menempatkan bakteria, yang mungkin menyebabkan jangkitan. Dalam erti kata lain, but akan memburukkan keadaan kuku dan bukannya melegakan kesakitan seperti yang diharapkan.

Selain itu, jumlah kotoran dan serpihan yang melekat pada but akan dikurangkan, sekali gus membantu but memenuhi kemampuan mereka.

Pembinaan berprofil tinggi

Tidak menyebut bahan but sebagai salah satu kelebihan pastinya merupakan peninggalan yang serius. Kelim dan tepi diperbuat daripada Cordura berkualiti tinggi, yang merupakan koleksi teknologi fabrik. Produk berasaskan Cordura sangat tahan lama kerana keupayaannya untuk menahan lelasan serta haus dan lusuh.

Digunakan bersama dengan ciri-ciri lain

Keselesaan yang diberikan but boleh dibawa ke tahap yang lebih tinggi dengan menggunakannya secara selari dengan Sistem Klik Terapi EasyCare, yang membolehkan anda menyesuaikan pecah dan ketinggian tumit. Terdapat dua pilihan untuk digunakan: tapak 5 darjah dan 10 darjah, yang bergantung pada saiz but anda.

Selain itu, anda juga boleh menggunakan EasyCare Quick Studs, yang terdapat dalam satu set 16. Apabila ia datang untuk memasang dan menanggalkan stud, pembeli berasa selesa kerana kesederhanaan. Ia sesuai untuk memberikan daya tarikan tambahan pada kawasan basah, berlumpur dan licin, sekali gus menghalang kuda anda daripada kemungkinan kecederaan. Terima kasih kepada saiz yang kecil, ia juga boleh digunakan pada permukaan yang lebih keras dan tidak menembusi but tanpa menimbulkan sebarang ancaman kepada kuda anda.

Kesimpulan

Memandangkan ciri Easyboot, tidak syak lagi mengapa produk itu, bersama-sama dengan jenama, adalah salah satu yang mendapat penilaian tertinggi hari ini. Selepas membaca definitif saya Easycare Easyboot Cloud Hoof But di atas, saya harap anda telah membuat keputusan tentang pilihan yang perlu diambil serta memperoleh pengalaman berharga.

Pada julat harga produk, apa yang ditawarkannya melebihi jangkaan saya, dan pasti akan memuaskan hati pelanggan yang paling menuntut! Jadi, apa tunggu lagi? Pergi ke kedai untuk membeli kasut ini kepada teman rapat anda supaya ia boleh dilindungi daripada kesakitan dan kecederaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *