Destinasi Teratas untuk Perjalanan Memancing Anda di AS

Musim panas bermakna masa bercuti dan ramai pelayar dan pemancing sedang bersiap sedia untuk memasuki “jalan terbuka”. Selain memastikan bahawa jalan itu, sebenarnya, “terbuka” dan tidak “tertutup untuk pembinaan,” terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum memancingnya keluar dari jalan masuk anda. Seperti ke mana hendak pergi dalam perjalanan jalan memancing anda, misalnya.

Perjalanan jalan memancing boleh ditakrifkan sebagai mana-mana perjalanan memancing yang melibatkan jarak yang cukup jauh untuk memerlukan perhentian (atau dua) ke kedai serbaneka untuk memancing makanan perjalanan jalan raya seperti sanggul madu, kopi, kerepek, dendeng atau pop. Ramai nelayan mungkin termasuk keperluan untuk pilihan “lagu” untuk ini menjadi perjalanan jalan memancing yang asli. Penginapan semalaman tidak diperlukan; banyak tempat memancing tempatan akan menjadi destinasi yang sesuai. Walau bagaimanapun, berikut adalah beberapa negeri dengan tempat memancing tempatan yang hebat yang saya sertakan sebagai pilihan tempat memancing:

Carolina Selatan
Lemparkan mata kail berumpan dalam ombak dan anda tidak tahu apa yang mungkin menangkapnya.

Texas
Saya mempunyai skor untuk diselesaikan dengan beberapa bass largemouth besar di timur Texas.

Michigan
Pike dan steelhead, sayang!

Colorado
Ini ialah Trout Central dan terdapat beberapa ikan bonus yang mengejutkan.

Utara Dakota
Anda tidak akan percaya memancing walleye di beberapa tasik mereka.

Jika kenderaan nelayan bertimbun tinggi, pertimbangkan tiub rod pelindung. Terdapat model hebat di pasaran tetapi anda boleh menjimatkan wang dengan membina satu daripada paip PVC. Cuba jangan terlalu mengemas gewang dan peralatan. “Buat kerja rumah anda” dan selidiki perikanan negeri dalam talian. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai bilik, seperti yang pernah diberitahu oleh seorang nelayan kepada saya, “lebih baik memilikinya dan tidak memerlukannya, daripada memerlukannya dan tidak memilikinya.”

Dan sebelum sebarang perjalanan memancing, semak senarai semak keselamatan anda. Untuk kenderaan: tayar, cecair, dsb. Untuk bot anda: lampu treler, tayar treler ganti, wisel, dsb. Untuk anda dan tetamu anda: jaket keselamatan, ponco hujan tambahan, kertas pencegahan tiket memancing kecemasan (lesen memancing), dsb.

Di manakah anda mencuba tempat memancing tempatan dalam perjalanan jalan memancing anda yang seterusnya?


Anda mungkin juga berminat

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *