Dapatkan Tarikh Ini dalam Kalendar Anda

Jika anda telah berfikir tentang membeli bot baharu, pertimbangkan untuk menghadiri salah satu pertunjukan bot yang akan datang berhampiran anda pada musim luruh ini. Pertunjukan bot musim luruh boleh menjadi tempat yang bagus untuk memanfaatkan tawaran pada bot model akhir tahun. Selain itu, pertunjukan bot ini menawarkan anda peluang untuk membandingkan model dan ciri bot yang berbeza semuanya pada satu tempat dan masa.

Lihat senarai pertunjukan bot yang akan datang untuk 2019 ini dan letakkan satu dalam kalendar anda sekarang:

  • 27 hingga 29 September: Pertunjukan Perahu Jatuh Indianapolis & RV di Indianapolis, IN. Diadakan di Indiana State Fairgrounds, Indianapolis Fall Boat & RV Show mempersembahkan peluang untuk anda melihat, mencuba dan membeli daripada pelbagai pilihan bot dan RV model baharu, terpakai dan akhir tahun.
  • 3 hingga 6 Oktober: Pertunjukan Bot Berkuasa Amerika Syarikat di Annapolis, MD. Diadakan di Dermaga Bandar, pertunjukan ini menarik perhatian pelawat dari seluruh negara. Berbincang dengan pengeluar bot kuasa utama, lihat ratusan konsol tengah dan bot pembrokeran pelancongan. Persembahan ini juga terkenal kerana menampilkan pelbagai pilihan bekalan bot, peralatan navigasi, peralatan memancing, pakaian dan aksesori marin.
  • 4 hingga 6 Oktober: Pertunjukan Bot Maine di Portland, ME. Lebih 40 peserta pameran akan berada di lokasi di tempat Brick South dengan bot tambahan untuk dilihat di luar. Anda boleh membeli-belah tawaran dengan bercakap dengan pengeluar atau broker dan bertanya tentang jenis tawaran yang mereka tawarkan untuk pertunjukan bot musim gugur 2019.
  • 12 hingga 13 Oktober: Pertunjukan Bot Treasure Coast di Pantai Vero, FL. Peniaga bot di Treasure Coast Boat Show menawarkan tawaran tahunan untuk bot baharu dan terpakai. Model baharu dan tertutup tersedia untuk dibeli terus di pameran, selalunya pada beberapa harga terbaik tahun itu, kerana peniaga biasanya menawarkan harga persembahan istimewa atau insentif lain.
  • 30 Oktober hingga 3 November: Pertunjukan Bot Antarabangsa Fort Lauderdale di Fort Lauderdale, FL. Ini adalah salah satu pertunjukan bot antarabangsa dalam air terbesar; mempamerkan pelbagai jenis bot dan kapal layar terbaharu industri dalam semua saiz, model kemunculan sulung di seluruh dunia, serta banyak produk dan aksesori marin baharu untuk meningkatkan gaya hidup nautika anda.

Jika anda ingin mencari pertunjukan bot musim gugur tambahan di kawasan tempatan anda, cuma cari “pertunjukan bot musim gugur 2019” dalam talian. Sebaik sahaja anda telah menghadiri pertunjukan dan mengecilkan senarai kapal impian anda, ingat semak keperluan pendaftaran bot negeri anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *