Cuti Bot Minit Terakhir Murah di seluruh Dunia

Kami para bot tidak tahu perkataan berhenti, jadi kami sentiasa mencuba untuk mengambil beberapa cuti bot saat akhir. Terdapat beberapa pilihan yang berbeza untuk dipilih.

1. Perarakan Bot

Di mana hendak menaiki bot jika anda belum musim sejuk lagi? Lihat perarakan bot yang ditawarkan di banyak komuniti. Orang ramai di Old Town Alexandria dan Washington, DC berduyun-duyun keluar untuk Perarakan Lampu Percutian Bot Percutian Alexandria. Berpuluh-puluh bot dihiasi dengan lampu perayaan dan melayari Sungai Potomac. Festival Cahaya Tempe, Arizona adalah satu acara yang setara dengan barat, dengan bot-bot berdengung di pinggir pantai Tasik Tempe Town. Banyak tasik dan laluan air berperahu terbaik mempunyai perayaan yang serupa, jadi semak dan lihat jika terdapat satu yang berdekatan.

2. Cuti Berperahu Minit Akhir

Sesetengah orang menggabungkan perjalanan dan berperahu, dan pada tahun ini terdapat beberapa tawaran percutian berperahu untuk diperolehi. Sudah tentu anda boleh menuju ke England dan melayari salah satu terusan dan menjimatkan wang. Satu perkhidmatan dipanggil hireboat.com dan berhenti di pekan dan kampung kecil sambil melayari kawasan luar bandar Inggeris. Bangers dan mash dan satu pain Guinness tidak pernah terasa begitu sedap.

3. Bilakah masa terbaik untuk menaiki bot?

Bukan sekarang bagi saya, ais tidak lama lagi akan berada di tasik. Saya telah memikirkan untuk menggabungkan percutian dengan menaiki bot dengan menuju ke Tropika. Beberapa idea untuk percutian bot murah saya datang dengan melihat bot untuk disewa di Kepulauan Virgin. Kosnya agak mahal, tetapi jika saya boleh membahagikan tambang dengan keluarga atau rakan-rakan saya, mereka lebih munasabah.

Tawaran pada cuti berperahu saat akhir muncul setiap hari. Mungkin cara terbaik untuk menelefon 2017 dan menelefon pada 2018 adalah dengan menaiki bot. Sebenarnya perjalanan tempatan, asing atau Tropika semuanya bagus untuk saya.

Tom Keer

Tom Keer

Tom Keer ialah seorang penulis pemenang anugerah yang tinggal di Cape Cod, Massachusetts. Beliau ialah kolumnis untuk Upland Almanac, Penulis Penyumbang untuk majalah Covey Rise, Editor Penyumbang untuk Fly Rod dan Reel dan Fly Fish America, dan penulis blog untuk program Take Me Fishing Yayasan Perahu Rekreasi dan Memancing. Keer kerap menulis untuk lebih sedozen majalah luar mengenai topik yang berkaitan dengan memancing, memburu, berperahu dan aktiviti luar yang lain. Apabila mereka tidak memancing, Keer dan keluarganya memburu burung tanah tinggi di atas tiga setter Inggeris mereka. Buku pertamanya, Panduan Fly Fishers ke New England Coast telah dikeluarkan pada Januari 2011. Lawati dia di www.tomkeer.com atau di www.thekeergroup.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *