Chester Weber dan Pasukan Mendapat 41.52 untuk Memegang Tempat Pertama Semalaman dalam Pertandingan Dressage pada Penutupan Hari Pertama Kejohanan Memandu FEI 2022 untuk Empat Dalam Tangan

Pratoni del Vivaro, Itali – Chester Weber dan pasukan menerima 41.52 daripada juri tanah untuk menamatkan hari pertama pertandingan mereka di Kejohanan Memandu FEI 2022 untuk Empat Dalam Tangan, memegang tempat pertama semalaman dengan satu hari lagi pertandingan dressage akan datang. Weber dan pasukan kini akan melihat ke fasa maraton pada hari Sabtu untuk meneruskan usaha memburu pingat individu.

Chester Weber dan pasukan bersaing dalam fasa dressage.
©Penunggang Kuda AS

Pasukan itu kelihatan digilap dan tepat semasa ujian dressage mereka, dengan Weber menggunakan dua kombinasi veteran dalam Boris W, dan Edisi Pertama, dan dua kuda baru dalam programnya, dengan Amadeus dan Julius V, untuk fasa awal pertandingan. Weber (Ocala, Fla.) merasakan dia boleh meletakkan skor yang lebih baik dengan pasukan dalam fasa pertama mereka tetapi akan berusaha untuk membuat keputusan dalam fasa maraton dan kon hujung minggu ini, dengan banyak saingan akan datang.

“Separuh masa pertama ujian itu benar-benar bagus, dan kuda-kuda itu tepat pada sasaran. Kami menghadapi sedikit cabaran dengan situasi memanaskan badan di sini, tetapi secara amnya, saya berbangga dengan kuda saya dan pasukan di sekelilingnya,” kata Weber mengenai ujiannya. “Ia sukan yang bagus dan ia sudah berakhir pada hari Ahad, jadi masih banyak yang perlu dilihat ke hadapan juga.”

Dengan beberapa pasangan berpengalaman dalam pasukannya, tetapi juga beberapa kombinasi baru, Weber sedang membangunkan lebih banyak bakat dalam rentetannya untuk masa depan, dengan pasukan itu berpangkalan di Eropah sejak awal musim panas sebagai persediaan untuk kejuaraan minggu ini dan untuk terus bersaing dengan pasukan itu. pesaing terbaik dalam sukan ini sepanjang musim panas.

“Kami datang pada bulan Mei untuk piala dunia tertutup. Dengan sukan ini, jika anda benar-benar mahu berada dalam lima teratas dalam sukan ini, anda perlu meluangkan masa untuk bersaing dengan mereka yang berada dalam lima teratas,” jelas Weber. “Kami melakukan tiga pertandingan lain pada musim panas ini sebelum kejuaraan ini semasa kami di Eropah. Dua daripada kuda di sini hari ini adalah sebahagian daripada pasukan Tryon saya, ketua kanan adalah kuda yang lebih baru kepada program ini dan pelumba kiri telah bersama kami tetapi sebenarnya baru mula mengenali dirinya sendiri.”

Memandang ke hadapan untuk fasa maraton hari Sabtu, trek menggunakan rupa bumi berbukit Pratoni, dan akan memerlukan banyak kecergasan dan kemahiran dengan beberapa halangan yang ditetapkan kursus adalah mudah alih, yang memerlukan ketelitian dan kelajuan daripada kombinasi pemanduan.

“Ia kelihatan seperti laluan yang sangat mencabar dan berbukit. Bentuk muka bumi akan menjadi faktor dan akan ada beberapa kuda yang letih, tetapi ia pasti akan menghasilkan sukan yang baik dan terdapat beberapa halangan mudah alih, yang akan menjadikan pertandingan yang menarik,” tambahnya.

Jadual
Keputusan
Tonton

Ikuti Ekuestrian AS
Ikuti perkembangan terkini Pasukan Pemanduan AS Land Rover dengan mengikuti Pemanduan AS Facebook dan US Ekuestrian pada Facebook, Instagram, Twitterdan Tik tok. Gunakan #USADriving.

Program Prestasi Tinggi Antarabangsa USEF dan Program Laluan Prestasi Tinggi USEF disokong dengan murah hati oleh Yayasan USETrakan dermawan kepada USEF. Sokongan Program Prestasi Tinggi juga disediakan oleh penaja dan ahli USOPC dan USEF.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *