Cara Mencari Kelas Perahu Berhampiran Saya

Mungkin anda pernah berfikir sendiri, “tahun ini saya akan mencari senarai kelas bot berhampiran saya dan mendaftar untuk satu.” Nah, tidak ada masa yang lebih baik daripada masa kini. Kelas menaiki bot akan membantu anda mempelajari cara menaiki bot dengan selamat supaya anda boleh membuat kenangan abadi di atas air. Jika anda tidak pasti cara mencari senarai kelas bot di kawasan anda, anda boleh mulakan dengan menyemak sumber ini.

Kelas Perahu Pengawal Pantai AS

Pasukan Pengawal Pantai AS Pangkalan Data Kalendar Pendidikan Awam ialah pangkalan data dalam talian kebangsaan yang memberi anda peluang untuk mencari semua kursus pendidikan bot awam yang diajar oleh Pengawal Pantai AS di seluruh negara. Salah satu faedah mencari “kelas berperahu berhampiran saya” dan menghadiri kursus kelas ialah peluang untuk bertemu dan menjalin rangkaian dengan bot lain secara peribadi. Selain itu, suasana bilik darjah akan membolehkan anda bertanya soalan dan berinteraksi dengan rakan sekelas yang lain.

Kursus Boat Ed Boating

Apabila bercakap tentang kemudahan, sukar untuk mengalahkan kelas bot dalam talian. Jika anda fikir anda lebih suka mengikuti kursus bot dalam talian berbanding kursus bilik darjah, anda menyemak a Kursus dalam talian Boat Ed. Kursus dalam talian Boat Ed diluluskan oleh agensi negeri yang bertanggungjawab untuk pentadbiran Kad Pendidikan Boater setiap negeri (sering dirujuk sebagai lesen menaiki bot). Walaupun anda tidak memerlukan lesen bot sebenar di Florida, sebagai contoh, anda perlu memberikan bukti bahawa anda telah menyelesaikan kursus yang diluluskan oleh kerajaan untuk mengendalikan bot jika anda berada di bawah umur tertentu.

Kursus Bot Yayasan BoatUS

Yayasan BoatUS menawarkan kursus bot dalam talian percuma yang telah dibangunkan khusus untuk setiap negeri, dan anda tidak perlu mempunyai keahlian Boat US untuk mendaftar. Kelas bot dalam talian Yayasan BoatUS diiktiraf oleh Pengawal Pantai AS dan telah diluluskan oleh agensi lesen bot negeri.

Pelayaran AS Disahkan Keselamatan di Seminar Laut

Walaupun anda mungkin berpendapat bahawa kelas bot atau seminar yang ditawarkan oleh Persatuan Pelayaran AS mungkin hanya sesuai untuk bot layar, itu tidak selalu berlaku. Anda boleh mendaftar untuk a Seminar Keselamatan di Laut yang terpakai untuk mengendalikan pelbagai jenis bot. Profesional pelayaran berpengalaman yang mengajar kelas-kelas ini membuat satu titik untuk memasukkan topik yang khusus kepada keadaan dan cabaran laluan air berhampiran anda.

Kursus Keselamatan Persatuan Kanu Amerika

Jika anda bercadang untuk meluangkan masa berkanu atau berkayak tahun ini, anda boleh mendaftar masuk kursus keselamatan dan menyelamat berhampiran anda yang ditawarkan melalui Persatuan Kanu Amerika (ACA). Terdapat pelbagai peringkat kelas ACA yang boleh membantu anda memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk meneroka perairan tempatan anda dengan kanu atau kayak dengan yakin.

Menggunakan pilihan ini, anda boleh berhenti berfikir, “tahun ini saya akan mencari senarai kelas bot berdekatan saya” dan benar-benar mendaftar untuk satu. Sebagai bonus tambahan, banyak syarikat insurans akan menawarkan diskaun insurans bot jika anda telah berjaya menamatkan kursus keselamatan bot atau ujian lesen bot.

Belum mempunyai bot sendiri? Jangan risau, anda boleh menggunakan alat perbandingan bot untuk membantu anda memutuskan jenis bot yang terbaik bergantung pada jenis aktiviti yang paling anda gemari.


Anda mungkin juga berminat

Debbie Hanson

Debbie Hanson

Debbie Hanson ialah seorang penulis luar yang memenangi anugerah, penyokong memancing sukan wanita, pemegang rekod dunia IGFA, dan pemandu air tawar yang tinggal di Florida Barat Daya. Kerja bertulis Hanson telah muncul dalam penerbitan seperti Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine, dan USA Today Hunt & Fish. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kerjanya, lawati shefishes2.com atau ikuti dia di Instagram @shefishes2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *