Cara Membantu Kuda Anda Dengan But Terapi Sejuk

Adakah anda biasa dengan but kuda Easycare?

The Ubat adalah kegemaran peribadi saya, dan ia adalah but terapigaya yang paling kerap saya gunakan. Kasut but ini telah menjadi pengubah permainan dan pergi-kepada saya untuk apa-apa sahaja daripada penyediaan kepada rawatan kepada penyelenggaraan pencegahan untuk kuda saya.

The Kasut remedi dibina daripada getah asli yang kuat, fleksibel, 100% kalis air.

The Ubat muktamad ialah but yang lebih tinggi yang akan membolehkan anda merendam kaki kuda anda sehingga 5-6 inci di atas lutut, secara purata. Bahagian atas dibina daripada bahan regangan empat hala yang kalis air yang boleh dilipat ke bawah untuk mengurangkan ketinggian mengikut keperluan. The But Ultimate Remedy sesuai untuk terapi ais dan boleh menjadi alat yang hebat untuk membantu dalam pemulihan dan penyelenggaraan.

The Kasut remedi adalah lebih pendek dan membolehkan anda merendam kaki kuda anda sehingga kira-kira separuh ke atas tulang meriam, secara purata. Gaya ini boleh digunakan untuk merawat abses, penyakit garis putih, seriawan, reput kuku, kaki merekah, lebam di tapak kaki, nama anda. Ia berpasangan hebat dengan pelbagai produk seperti White Lighting dan garam Epsom.

Struktur kedua-dua Ubat muktamad dan juga Ubat direka bentuk untuk menyesuaikan sedikit dengan kuku/kaki. Kedua-dua gaya mempunyai tapak luar getah untuk menambah daya tarikan. Ciri-ciri ini, bersama-sama dengan ketinggian kedua-dua gaya but, membantu mengekalkan but dihidupkan dan di tempatnya (betul, tidak lagi melancarkan baldi biasa ke angkasa lepas dan membazirkan produk anda).

Salah satu kegunaan kegemaran saya untuk but ini, dan cara saya paling kerap menggunakan but saya Kasut remediadalah untuk menyediakan dan memulihkan kuda saya sebelum dan selepas perlumbaan tong, acara tali, dan juga lembu bekerja sepanjang hari.

Malam sebelum perlumbaan tong saya suka menarik keluar saya But Ultimate Remedyletakkan di atas kuda saya, isi dengan ais dahulu dan kemudian masukkan air, dan kemudian tutup bahagian kaki dan bahu yang tinggal dengan tuam. The Kasut remedi berpasangan dengan tuam adalah perlawanan yang dibuat di syurga! Saya biasanya menggunakan sama ada Sore No More Poultice atau Finish Line Ez-Willow Poultice.

Saya akan membiarkan but dan biarkan kaki berendam selama kira-kira 30-45 minit. Saya kemudian mengeluarkan but, biarkan kaki kering, sapukan tuam pada baki kaki, bungkusnya, sapukan Easyboot Cloud ke setiap tapak kaki, dan bersiap sedia untuk mengharungi jalan raya. Saya suka mengikuti rutin ini lebih-lebih lagi selepas perlumbaan tong atau senaman berat. Saya percaya ia adalah masa yang paling penting dan berfaedah untuk menjaga kaki kuda saya.

Terapi sejuk adalah teknik lama. Ia telah diuji dan terbukti bahawa terapi ais akan membantu mengeluarkan haba dan memulihkan peredaran selepas aktiviti berat, menyejukkan tisu, menyembuhkan tendon, dan mengurangkan keradangan dan kesakitan.

The Kasut remedi telah secara konsisten membantu memastikan semua kuda saya berasa dan bekerja yang terbaik. But ini menawarkan faedah yang sama untuk semua kuda, tidak kira disiplin mereka.

The Kasut remediialah alat yang menakjubkan untuk terapi, penyelenggaraan pencegahan, dan hanya beberapa TLC tambahan. Dengan semua kegunaan serba boleh untuk but ini, anda tidak boleh salah!

Bagaimana anda menggunakan Pemulihan Easyboot?

Petua Pro: Kita semua tahu tol yang bekerja dengan kuda boleh menyebabkan badan kita. The Kasut remedi juga boleh digunakan pada sendi dan otot anda yang letih dan sakit!

Ditulis oleh: Marielle SheltonPakar Produk EasyCare

Lihat semua but Easycare di Breeches.com!

Komen akan diluluskan sebelum dipaparkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *