Cabaran eBirder of the Month November

The eBirder of the Month cabaran, yang ditaja oleh Carl Zeiss Sports Optics, akan membantu anda mencari dan berkongsi lebih banyak burung dengan memanfaatkan kuasa peranti mudah alih anda. eBirder of the Month akan diambil daripada eBirder yang menyerahkan 30 senarai semak yang layak dengan eBird Mudah Alih masuk November.

eBird Mobile adalah lebih daripada sekadar menyimpan senarai burung. Gunakan Teroka untuk menemui kawasan liputan berdekatan dan cari laporan spesies terkini semasa dalam perjalanan. eBird Mudah Alih Kemasukan Cepat pintasan dan senarai semak yang disesuaikan untuk lokasi dan masa dalam setahun anda menjadikan aktiviti memburu burung lebih mudah, lebih pantas dan lebih tepat daripada menggunakan pen dan kertas. eBird Mudah Alih juga membantu dengan butiran perjalanan anda—seperti berapa lama dan sejauh mana anda memburu burung—jadi anda hanya boleh menumpukan perhatian pada burung!

Mulakan dengan eBird Mobile di sini.

Senarai semak mestilah untuk pemerhatian yang dibuat pada bulan ini; bukan senarai semak sejarah yang dimasukkan pada bulan Februari. Pemenang akan menerima yang baru Penaklukan ZEISS HD 8×42 binokular dan akan dimaklumkan pada 10 haribulan berikutnya. Setiap bulan kami akan menampilkan cabaran eBird baharu dan set kriteria pemilihan. Dan jangan lupa untuk menghantar senarai untuk Cabaran Senarai Semak Sehari 2022!

Optik Sukan Carl Zeiss ialah peneraju yang terbukti dalam optik sukan dan merupakan penaja optik rasmi untuk eBird. “Kami sangat teruja untuk meneruskan perkongsian kami dengan Cornell Lab of Ornithology dan menyokong data saintifik penting yang dikumpul oleh eBirder yang berdedikasi.” – Richard Moncrief, Pengurus Segmen Burung dan Pemerhatian Alam di Carl Zeiss SBE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *