Buku Kanak-Kanak Dachshund Ajaib Yang Mengajar Kebaikan dan Kepelbagaian

Dua pencipta Washington State bekerjasama untuk mencipta satu siri buku kanak-kanak Dachshund aneh yang memberi inspirasi kepada kebaikan dan imaginasi.

Penulis Kizzie Elizabeth Jones (Edmonds) membayangkan cerita yang menggunakan baka anjing kegemarannya – Dachshund – dan haiwan lain untuk memodelkan dan menghormati kebaikan, belas kasihan, kerjasama dan kepelbagaian.

“Saya berharap setiap kali buku-buku itu dibaca, benih-benih ditanam untuk memajukan semangat kelembutan untuk semua manusia dan alam semula jadi,” kata Kizzie. “Bayangkan: dunia kawan-kawan yang bergembira dalam keseronokan hidup, mengeluarkan yang terbaik antara satu sama lain. Saya tidak dapat memikirkan warisan yang lebih besar.”

Buku pertama dia Bagaimana Dachshunds Terwujud memenangi anugerah tempat pertama dalam kategori Tall Tales Kegemaran Pembaca, Anugerah Buku Kecemerlangan Indie Kebangsaan untuk Muka Depan dan Reka Bentuk Grafik, dan Festival Buku Pantai New York.

Dia juga memenangi tempat pertama untuk penulisan bukan fiksyen daripada persidangan Write on the Sound.

Kizzie bekerjasama dengan artis dan ilustrator Scott Ward (Bellingham) untuk menghidupkan kisahnya melalui imej penuh warna yang cantik dengan watak.

Ilustrasi dan lukisan manusia, haiwan, dan landskap yang menakjubkan, dicirikan oleh warna yang berani, perhatian yang teliti terhadap cahaya dan bayang-bayang, dan garisan yang anggun.

Buku Dachshund oleh Kizzie Elizabeth Jones

Bagaimana Dachshunds Terwujud – Kisah Tinggi Tentang Anjing Pendek dan Panjang

Kisah panjang bukan sahaja untuk pencinta anjing di mana-mana, tetapi untuk semua pembaca muda yang pernah mendambakan rakan.

Dalam buku ini, temui bagaimana makhluk laut, kuasa cinta, dan keajaiban laut bersatu untuk menggembirakan seorang gadis kecil.

Seorang gadis kecil yang tinggal di tepi laut dan suka pergi ke pantai berasa sedih kerana tidak dapat membawa haiwan pulang bersamanya. Rakan-rakan haiwannya, melihat kesedihannya, mencipta haiwan yang boleh bawa pulang bersamanya.

Cuba teka apa yang mereka buat? Tiga Dachshunds!

Bagaimana Dachshunds Terwujud memenangi anugerah tempat pertama dalam kategori Tall Tales of Readers’ Favorite, Anugerah Buku Kecemerlangan Indie Kebangsaan untuk Muka Depan dan Reka Bentuk Grafik dan Festival Buku Pantai New York.

Buku ini tersedia dalam 4 bahasa – Inggeris, Sepanyol, Jerman dan Perancis.

A Tall Tale About Dachshund and a Pelican – Bagaimana Persahabatan Terwujud

Dalam sekuel yang menawan ini kepada Bagaimana Dachshunds Terwujudpersahabatan sejati bukan sekadar melihat perbezaan antara satu sama lain … ia tentang mencari dan meraikan perbezaan tersebut.

Buku ini juga tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol, Jerman dan Perancis.

Buku Mewarna Dachshund

Buku mewarna Dachshund ini adalah teman kepada A Tall Tale About Dachshund and a Pelican.

Ia menampilkan cerita dan ilustrasi yang menyentuh hati yang sama kecuali ilustrasi itu adalah lukisan garisan.

Ini bermakna kanak-kanak boleh mengisi warna yang mereka lihat dalam imaginasi mereka semasa mendengar cerita, yang boleh membolehkan mereka berhubung dengan mesej dengan lebih lengkap.

Kisah Tentang Dachshunds dalam Kostum – Bagaimana LEBIH BANYAK Anjing Kewujudan

Dachshunds dalam Kostum ialah cerita kreatif yang memberikan penjelasan ringan tentang bagaimana pelbagai baka anjing muncul.

Sekumpulan dachshunds bermain berdandan di tumbuh-tumbuhan berselerak selepas ribut musim luruh.

Sama seperti kanak-kanak kecil, mereka suka pakaian baharu mereka dan tidak mahu menukar.

Melalui kuasa cinta dan sihir, mereka kekal dalam pakaian mereka dan semalaman menjadi baka anjing lain.

Seperti buku Jones sebelum ini, kita melihat hadiah penerimaan diri dalam cerita ini.

Ini ialah buku terbaharu Kizzie dan kini boleh didapati dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol.

Di Mana Saya Boleh Membeli Buku Ini?

Buku Kizzie boleh didapati di beberapa kedai buku bebas di seluruh Pacific Northwest.

Kizzie kadang-kadang muncul di pelbagai kedai buku di seluruh rantau ini untuk menandatangani buku. Anda boleh mengetahui di mana dengan memerhatikannya laman Facebook.

Anda juga boleh memesan buku Kizzie versi bahasa Inggeris dalam talian melalui Amazon.com menggunakan pautan di bawah.

Pendedahan: Ini adalah pautan sekutu Amazon (Associate). Sebagai Associate Amazon, saya mendapat komisen kecil daripada pembelian yang layak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *