Broder Melancarkan Klip Bersih Baharu

klip jaring broder

Foto: Broder Fly Fishing

Sebuah syarikat serba baharu dalam dunia pancing lalat telah melancarkan produk pertamanya – cara yang inovatif untuk membawa pukat anda semasa memancing. Klip Jaring Broder Fly Fishing menggabungkan kejuruteraan mekanikal dan magnetik untuk mencipta klip jaring yang dikatakan syarikat akan menghalang jaring dengan selamat daripada laluan anda sehingga anda mempunyai ikan dalam talian.

Siaran akhbar penuh daripada Broder ada di bawah.

Permulaan baharu untuk ruang memancing terbang, Broder Fly Fishing, mengeluarkan satu inovasi sistem inovatif yang mengambil pendekatan baharu untuk membawa jaring di atas air. Klip Jaring Broder secara unik menggabungkan faedah kedua-dua sambungan mekanikal untuk memegang jaring dengan selamat pada tempatnya dan sambungan magnetik untuk memudahkan ia dikembalikan. Sebagai Erik, salah seorang pengasas bersama, menerangkan produk itu, “Ia direka untuk memastikan jaring anda dengan selesa menghalangnya selama 95% masa anda tidak memerlukannya, dan mudah diakses apabila ikan berada di barisan. .” Satu butang pada klip, diletakkan dengan sempurna oleh ibu jari anda, melepaskan jaring. Dan kemudian hanya pegang jaring dekat dengan klip dan daya magnet akan mengkliknya kembali ke rumah.

Erik dan Chris, adik-beradik dan pengasas bersama, (“Broder” ialah perkataan Sweden untuk “Brothers”), mengatakan produk itu dilahirkan kerana keperluan. “Kami bergelut dengan cara membawa jaring selama bertahun-tahun. Semua yang kami cuba, dan kami mencuba segala-galanyasama ada tidak selesa dan menjengkelkan, sukar untuk diakses atau kedua-duanya. Kami mereka bentuk Broder Net Clip untuk menghapuskan pertukaran antara ‘keluar dari jalan’ dan ‘boleh diakses serta-merta’. Akhirnya, melalui ujian dan reka bentuk yang meluas, kami mencapai keseimbangan sempurna itu.” Pembangunan dan ujian Broder Net Clip merupakan usaha kolaboratif dengan banyak penguji bekerja melalui pelbagai prototaip untuk memperhalusi produk.

Klip Jaring Broder direka bentuk untuk fleksibiliti dengan kedua-dua klip tali pinggang dan tali penahan untuk membolehkan ia berfungsi pada sebarang jenis pek memancing atau tali pinggang rayung dan boleh diterbalikkan untuk dipasang pada sama ada di sebelah kiri atau kanan. Komponen pelekap bersih dilengkapi dengan jalur pelekat yang kuat yang selamat pada mana-mana bahan jaring dan kebanyakan bentuk pemegang. “Setelah mencuba sendiri pelbagai jenis pek dan jaring, kami memutuskan untuk membuat sistem pemegang bersih yang berfungsi dengan baik untuk kesemuanya – sekali lagi mengelakkan pertukaran dalam prestasi yang sangat mengecewakan kami,” jelas Erik.

Broder telah memilih untuk melepaskan pemegang bersih kepada umum melalui crowdfunding di Kickstarter yang bersiaran langsung sekarang. Runcit akan ditambah dalam beberapa bulan akan datang dan akan siap pada musim bunga 2023.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *