Briarhill Buddy Bolden ialah pemburu pertunjukan pertengahan HOYS baharu tahun ini

 • Seorang kanak-kanak berusia enam tahun yang menghadiri Pertunjukan Kuda Tahun Ini (HOYS) buat pertama kalinya memahami suasana unik yang hanya terdapat di NEC untuk mendapatkan pemburu pertunjukan pertengahan HOYS tiga warna tahun.

  Briarhill Buddy Bolden Meg dan Bridget Edmondson telah ditunggangi oleh Harriet Dennison, dan terdapat banyak air mata selepas gelding Kings Cornet, yang keluar dari Durida dan dibiakkan oleh Anne Coyne, dipanggil untuk menang.  Harriet, yang telah menang di HOYS dalam kedua-dua pertunjukan pemburu kuda dan kuda pertunjukan, telah mencatatkan kemenangan pertamanya dalam peringkat pertengahan.

  “Dia bayi dan jadi saya terharu dengannya,” kata Meg, yang membeli Buddy daripada Russell Skelton dan James Murno kurang setahun yang lalu. “Dia hanya seorang bintang kecil dan juga seorang yang baik.”

  Meg menunggang Buddy dalam kelas pemburu kecil; di Kejohanan Kebangsaan BSHA dia menjulang pemburu baru, dan awal minggu itu dia mendapat tempat ketujuh dalam pemburu kecil tahun akhir di HOYS.

  Meg sedang mengalami detik deja vu; pada tahun 2016 dia mengambil penghormatan pertengahan yang sama dengan kuda betinanya sendiri, Blairfield Silicon.

  Harriet menambah: “Dia telah memberikan saya kemenangan pertengahan pertama saya di sini. Kami tidak mengharapkan apa-apa daripadanya kerana ini kali pertama dia di sini, tetapi dia seorang budak yang baik. Apa yang kami mahu ialah dia menikmatinya dan menahan dirinya dalam suasana.

  “Saya sangat bangga dengannya. Dia seorang lelaki yang sesuai untuk ditunggangi dan dia mengendalikan dirinya seperti seorang profesional.

  “Setiap kemenangan di sini adalah ajaib. Apabila anda berdiri di barisan belakang itu, anda tahu ia boleh pergi satu arah atau yang lain, jadi ia sentiasa mengejutkan. Anda tidak pernah fikir ia akan berlaku.”

  Ellis Taverner-Burns menduduki tempat kedua dalam acara perantaraan HOYS pemburu akhir tahun menunggang Obus Quality Sarah Chandler, 15 tahun The Politician.

  Anda juga mungkin berminat dengan…

  Jangan lepaskan satu detik aksi dari HOYS pada HorseandHound.co.uk tanpa had pada jumlah yang anda boleh membaca dari serendah £1 setiap minggu dengan a Langganan laman web Horse & Hound tanpa had. Sertai sekarang. Selain itu, nikmati laporan majalah HOYS setebal 22 halaman penuh kami, termasuk analisis mendalam bagi semua tayangan dan lompat tunjuk, serta ulasan eksklusif, yang dijual pada hari Khamis 13 Oktober

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *