Barangan yang Anda Perlu Bawa Anak-Anak Anda Memancing

Dunia memancing yang indah memerlukan sedikit pengemudian. Apabila melibatkan diri dalam aktiviti memancing bersama anak-anak anda, ia pasti membantu untuk mempunyai peta jalan! Berikut adalah beberapa perkara mudah untuk dipertimbangkan semasa membawa anak-anak anda memancing.

Senarai Peralatan Terbaik untuk Memancing dengan Kanak-kanak

Sunblock dan Topi

Dapatkan topi nelayan kiddie kecil yang comel! Anda boleh menghiasinya dengan anak-anak anda untuk membantu mereka membuatnya sendiri.

Jaket keselamatan

Ini penting untuk berperahu dan berlabuh, kerana kanak-kanak telah diketahui jatuh ke dalam air. Malah di tepi sungai, arus boleh menghanyutkan kanak-kanak dengan cepat.

Makanan ringan

Kami suka membawa cacing bergetah dan keropok ikan.

Lesen Memancing (untuk dewasa dan kanak-kanak, bergantung pada kawasan)

Umur yang berbeza memerlukan lesen yang berbeza di setiap negeri, tetapi kebanyakannya boleh dibeli dalam talian dengan mudah. Cari peraturan untuk kawasan anda untuk menentukan perkara yang anda perlukan untuk memancing secara sah bersama anak-anak.

Kotak Tackle (dengan barangan yang menyeronokkan seperti umpan kiddie)

Pastikan anda mempunyai jenis umpan yang sesuai untuk ikan di kawasan anda. Berbual dengan pakar di kedai luar tempatan anda ialah cara yang baik untuk melakukannya.

Nak Tiang

Tiang gergasi tidak akan memberikan pengalaman yang menyeronokkan untuk kanak-kanak kecil. Pastikan anda mendapatkan pancing anak-anak yang saiznya sesuai untuk mereka.

Lebih sejuk

Dapatkan peti sejuk yang kecil dan mudah dibawa bersama dengan peralatan lain yang diperlukan untuk kanak-kanak. Sebaik-baiknya, anda pasti mahu dapat memuatkannya dalam bot kecil. Kami biasanya tidak menangkap SETAN ikan dengan anak-anak, jadi ringan dan padat adalah ideal.

Dengan sedikit perancangan dan jangkaan yang betul, memancing bersama anak-anak boleh menjadi satu keseronokan. Ingatlah, memancing bersama anak-anak bertujuan untuk menjadi pengalaman yang menyeronokkan yang membantu mereka membiasakan diri keluar ke sana. Berseronok!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *