Bagaimana untuk menonton Maryland 5 Star secara langsung dari mana-mana sahaja di dunia

 • Sudah hampir tiba masanya untuk musim luruh AS lima bintang, jadi mari kita ketahui cara menonton Maryland 5 Star secara langsung.

  Cara menonton Maryland 5 Star secara langsung dari Britain

  Aksi lima bintang, termasuk trot-up pertama pada hari Rabu, akan ditayangkan pada Kuda & Desa untuk ahli H&C+. Anda boleh menyertai H&C+ dengan bayaran £5.99 sebulan dan liputan ini boleh diakses di seluruh dunia, kecuali di Amerika Utara.  Tonton dari Amerika Syarikat

  Jika anda menonton dari Amerika Utara, anda boleh melakukannya secara percuma di maryland5star.us atau melalui Rangkaian USEF dengan mendaftar untuk akaun peminat USEF menggunakan kod Maryland22. Pertandingan tiga bintang yang disertakan juga akan ditunjukkan di Rangkaian USEF.

  Jadual waktu Maryland 5 Bintang

  Rabu, 12 Oktober: trot-up pertama pada pukul 1 petang waktu tempatan (6 petang waktu British)
  Khamis, 13 Oktober: dressage pada pukul 2 petang waktu tempatan (7 malam waktu British)
  Jumaat, 14 Oktober: berpakaian pada pukul 2 petang waktu tempatan (7 malam waktu British)
  Sabtu, 15 Oktober: merentas desa pada pukul 2 petang waktu tempatan (7 malam waktu British)
  Ahad, 16 Oktober: trot-up terakhir pada 8.30 pagi waktu tempatan (1.30 petang waktu British); showjumping pada pukul 2 petang waktu tempatan (7 malam waktu British)

  Ikuti Maryland 5 Star dengan Kuda & Anjing

  Kuda & Anjing editor acara Pippa Roome akan berada di Maryland untuk acara kali kedua pada tahun 2022 untuk memastikan anda mendapat maklumat terkini sepenuhnya. Kami akan membuat liputan dalam talian, podcast dan majalah yang meluas.

  Liputan dalam talian kami di horseandhound.co.uk/tag/maryland-5-star akan termasuk:

  • Foto kursus trek lima bintang pada hari Rabu, 12 Oktober
  • Masa untuk pertandingan keesokan harinya, jadi anda tahu bila kegemaran anda akan bertanding
  • Berita tergempar dan banyak laporan mengenai semua tindakan itu
  • Temu bual dengan pelumba pertama, penunggang British dan banyak lagi

  Untuk terus membaca di laman web kami selepas lima artikel, pembaca perlu membeli a Kuda & Anjing laman web langganan tanpa had. melawat www.magazinesdirect.com/XHH-brandsite untuk membeli ini atau, dengan nilai yang tinggi, gabungan majalah dan langganan tapak web. Jika anda sudah menjadi pelanggan majalah, kos untuk menaik taraf langganan anda untuk memasukkan akses laman web penuh adalah minimum – hubungi 0330 333 1113 untuk mengetahui lebih lanjut.

  Liputan cetakan Maryland kami akan dijalankan pada keluaran 20 Oktober dan akan merangkumi:

  • Laporan penuh empat muka surat
  • Lajur eksklusif daripada bekas jurulatih pasukan AS dan pereka kursus terbaik Mark Phillips

  Kami akan menyemak Maryland pada 20 Oktober episod Horse & Hound Podcast (episod 125). Cari semua podcast kami di horseandhound.co.uk/podcast atau cari “Podcast Horse and Hound” dalam apl podcast anda – kemudian tekan langgan atau ikuti untuk memastikan setiap podcast baharu dimuat turun secara automatik, supaya anda tidak terlepas sebarang episod.

  Anda mungkin juga berminat dengan:

  Majalah Horse & Hound, keluar setiap Khamis, penuh dengan semua berita dan laporan terkini, serta temu bual, istimewa, nostalgia, doktor haiwan dan nasihat latihan. Cari cara anda boleh menikmati majalah yang disampaikan ke pintu anda setiap minggu, serta pilihan untuk meningkatkan langganan anda untuk mengakses kami perkhidmatan dalam talian yang membawa anda berita dan laporan terkini serta faedah lain.

 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *