Anugerah Strides for Equality Equestrians (SEE) Winter 2023 Ever So Sweet Biasiswa kepada Micah Green

Strides for Equality Equestrians (SEE) dengan sukacitanya mengumumkan penganugerahan Biasiswa Ever So Sweet Winter 2023 kepada Micah Green, 23, dari Jacksonville, FL. Sebagai penerima keempat biasiswa Ever So Sweet, Micah akan menerima latihan dan bimbingan bergaji penuh daripada Sara Kozumplik di pangkalan musim sejuknya di Ocala, FL.

Micah, yang merupakan pemohon berulang untuk Biasiswa Ever So Sweet, menunjukkan keazaman dan visi yang jelas tentang niatnya sekiranya dia dipilih sebagai penerima ESS.

“Harapan saya semasa saya cemerlang dalam dunia kuda dan memperoleh nama untuk diri sendiri melalui persaingan dan rangkaian [is that] Saya akan mempamerkan bahawa didikan dan warna kulit anda tidak menjejaskan keupayaan anda untuk cemerlang dalam sesuatu sukan,” tulis Micah pada permohonannya.

“Sebagai lelaki Afrika Amerika, sukan ini bukan sesuatu yang semestinya dalam bidang saya,” kata Micah dalam esei untuk Ekuestrian Belia Optimum. “Rakan-rakan saya tidak betul-betul membuli saya, tetapi mereka akan mengusik saya kerana menunggang “My Little Ponies” dan akan memanggil saya ‘budak kuda.’ Sukan ini adalah sesuatu yang dilihat sebagai feminin dan orang akan selalu berkata kepada saya, ‘anda sepatutnya bermain bola keranjang,’ atau ‘anda sepatutnya bermain bola sepak.’

Micah mula menunggang di bangsal barat ketika dia berumur lapan tahun, akhirnya beralih kepada menunggang bahasa Inggeris melalui guru sains darjah enamnya. Sejak itu, dia bertanding terutamanya dalam pemburu, pelompat, dan gelanggang persamaan dan telah menunggang untuk pasukan tempat duduk memburu Universiti Florida sepanjang tempohnya sebagai pelajar.

Micah tidak sabar-sabar untuk menggunakan masanya sebagai penerima Biasiswa Ever So Sweet untuk meningkatkan penunggangannya, mencuba acara, dan meningkatkan kemahiran rangkaiannya, menyedari bahawa peluang ini bukan sahaja menyediakan bimbingan menunggang tetapi juga peluang untuk membuat hubungan yang berharga dalam industri.

Strides for Equality Ekuestrian mengucapkan terima kasih kepada Edy Rameika, Sara Kozumplik dan Yayasan USEA atas sokongan berterusan mereka terhadap misinya untuk meningkatkan keterlihatan dan peluang untuk penunggang pelbagai latar belakang melalui peluang pendidikan sekali seumur hidup seperti ESS.

Tekan Kenalan

Erin Thomson

Komunikasi – Langkah untuk Penunggang Ekuestrian Kesaksamaan

[email protected]

[email protected]

Strides for Equality Equestrians (SEE) ialah program sekutu untuk komuniti ekuestrian. Diasaskan pada 2020, kami berusaha untuk menangani kekurangan kepelbagaian kaum dan etnik dalam sukan ekuestrian dengan menyokong program akses dan laluan profesional untuk penunggang kuda BIPOC dan dengan melibatkan serta mendidik sekutu. Menyedari bahawa kita mesti menjadi perubahan yang ingin kita lihat di dunia, SEE akan menggalakkan penunggang kuda untuk berdiri bahu-membahu untuk memperjuangkan kesaksamaan dan keadilan. Bukan secara senyap, bukan tanpa nama… tetapi dengan bangga dan lantang. Ketahui lebih lanjut tentang SEE di www.stridesforequality.org/mission. Buat derma untuk menyokong misi SEE di sini: www.stridesforequality.org/donate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *