Aksesori Dapur Baharu daripada Hunt Seat Paper Co.

Simpan bekalan pembersihan yang comel untuk rumah anda!

Aksesori dapur Hunt Seat Paper Co

Kawan saya Amy di Hunt Seat Paper Co. baru sahaja mengeluarkan aksesori dapur yang paling comel. Dia mempunyai barisan baru kain pinggan mangkuk Sweden, span boleh guna semula dan tuala teh. Saya suka ini kerana ia menawarkan cara yang menyeronokkan untuk mengurangkan tuala kertas dan menjadikan pembersihan lebih menarik – adakah itu mungkin?

Span boleh guna semula daripada Hunt Seat Paper Co

Terdapat enam reka bentuk span baharu yang menyeronokkan dan berwarna-warni.

Kain pinggan mangkuk swedish

Berikut ialah kain pinggan mangkuk Sweden. Kain pinggan mangkuk Sweden boleh terbiodegradasi. Hanya satu kain lap adalah bersamaan dengan menggunakan 13 gulung tuala kertas. Saya suka cetakan Howdy yang menyeronokkan.

Rekaan Swedish Dish Cloth untuk penunggang kuda

Saya cuba melakukan yang terbaik menggunakan kain buruk atau tuala lama pada bila-bila masa yang saya boleh untuk pembersihan, jadi saya seronok untuk menambah baik perkara ini. Semasa kita bercakap tentang pembersihan, saya suka menggunakan pembersih yang tidak dibungkus dengan bahan kimia toksik. saya cinta produk pembersihan musim bunga , baunya luar biasa dan kain lapnya juga boleh dikompos. Saya mulakan a senarai bekalan pembersihan di Amazon dengan beberapa pilihan yang lebih baik di sana. Ingat, saya mendapat komisen apabila anda membeli-belah pautan Amazon saya tanpa sebarang kos tambahan kepada anda. Selamat membersihkan!

Pembaca Baru? Daftar untuk Surat berita Horses & Heelsdan tidak pernah terlepas catatan blog!

Horses & Heels berkongsi cadangan produk yang dipilih dengan teliti untuk tontonan dan keseronokan anda membeli-belah. Anda menyokong Horses & Heels melalui pautan pilihan tangan ini, kebanyakannya mendapat komisen kepada kami. Jika anda sedang mencari produk tertentu atau mengalami kesukaran membeli-belah untuk produk, sila hantarkan e-mel kepada Raquel.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *