Akademi Ekuestrian dan Eselon Atas AS Mengumumkan Perkongsian Berterusan

Lexington, Ky. – Ekuestrian AS dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Akademi Eselon Atas (UEA) akan diteruskan sebagai Perkhidmatan Akademik Rasmi Ekuestrian AS, perkongsian yang telah wujud sejak 2016.

“Akademi Eselon Atas komited untuk membantu atlet ekuestrian muda memperoleh pendidikan yang menyeluruh dan mencapai kejayaan akademik sambil terus berusaha untuk mencapai matlamat kompetitif mereka,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Ekuestrian AS Bill Moroney. “Kami sangat berbesar hati untuk meneruskan perkongsian mereka.”

UEA menyediakan program pendidikan yang disesuaikan dengan keperluan individu setiap pelajar, daripada akademik sepanjang tahun untuk pelajar K-12 dan tunjuk ajar satu lawan satu kepada persediaan ujian dan bimbingan kolej yang standard. Peluang pembelajaran maya menyediakan ahli akademik berkualiti tinggi untuk atlet yang berada jauh dari rumah semasa musim pertandingan.

“Kami berbangga sekali lagi menjadi Perkhidmatan Akademik Rasmi Ekuestrian AS. Perikatan ini menunjukkan komitmen kami untuk memperkukuh penunggang kuda muda dalam mengejar matlamat akademik dan olahraga,” kata Clementine Goutal, pengasas UEA.

Mengenai Akademi Eselon Atas

Misi kami adalah untuk memaksimumkan kapasiti setiap pelajar untuk cemerlang dalam bidang akademik, sambil menawarkan kebebasan untuk berjaya dalam domain lain. Kami menyediakan pelajar kami pengalaman intelektual yang seimbang.Lawati upperechelonacademy.com untuk maklumat lanjut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *