Adakah Yellowstone di Netflix atau Hulu? Termasuk Musim 5

Pembaca kami menyokong kami. Catatan ini mungkin mengandungi pautan ahli gabungan. Kami mendapat hasil daripada pembelian yang layak. Ketahui Lebih Lanjut

Siri Yellowstone dicipta dan diarahkan oleh pembuat filem Amerika Taylor Sheridan dan penerbit filem John Linson.

Ia pertama kali ditayangkan pada 2018 di Paramount Network, saluran televisyen kabel Amerika. Ia kemudiannya tersedia di pelbagai platform penstriman.

Dibintangi oleh pelakon terkenal “Dances with Wolves” Kevin Costner dan nama-nama lain yang mengagumkan seperti Kelly Reilly dan Luke Grimes, persembahan itu pasti akan mencapai kejayaan besar dengan persembahan cemerlang yang ditunjukkan oleh pelakon itu.

The Duttons’ ialah bintang pertunjukan, sebuah keluarga yang memiliki ladang terbesar di Amerika Syarikat, dibina daripada usaha dan kerja keras nenek moyang keluarga itu. Tetapi menjadi pemilik ladang bersebelahan terbesar di Amerika mempunyai kemunduran tersendiri.

Dengan treler Musim 5 mengumpul 14 juta tontonan besar dalam 24 jam pertama keluaran, dan tayangan perdana selama 2+ jam yang sangat dinantikan hanya beberapa jam lagi, peminat tertanya-tanya sama ada Yellowstone akan berada di platform penstriman popular Netflix atau Hulu.

Adakah Yellowstone di Netflix atau Hulu?

Yellowstone Musim 1-4 dan Musim 5 baharu tidak tersedia untuk ditonton di Netflix atau akaun Hulu standard, tetapi musim 5 akan berada di Hulu + TV Langsung.

Walaupun akaun Hulu tradisional tidak mempunyai Yellowstone, Hulu + TV Langsung ($69.99/bulan) mempunyai saluran Paramount Network yang akan menayangkan Yellowstone musim 5. Anda juga boleh menonton musim 5 atas permintaan di Hulu + TV Langsung.

Rancangan ini tidak tersedia di Paramount Plus di AS walaupun berada di bawah nama Paramount.

Sebab di sebalik ini ialah NBCUniversal, pemilik Peacock, membeli hak untuk siri ini pada tahun 2020. Pada masa itu, Paramount Plus belum wujud lagi kerana perkhidmatan penstriman dikeluarkan pada tahun 2021.

Juga ketahui di mana untuk menonton musim 5 dalam UK, Kanada dan Australia di sini.

Apakah Platform Penstriman Dalam Talian Lain Yang Ada Yellowstone?

Episod baharu Yellowstone Musim 5 boleh distrim pada hari berikutnya di apl dan tapak web Paramount Network. Untuk pelanggan baharu, anda boleh mendapatkan pas menonton 24 jam secara percuma.

Jika anda tidak mempunyai kabel, anda boleh membeli dan menonton Yellowstone Musim 5 malam ini pada Video Perdana AmazoniTunes, atau Vudu.

Anda boleh menstrim musim 1-4 pada Peacock. Langganan Peacock Premium tersedia dengan kos $4.99 sebulan atau $49.99 setahun. Terdapat juga percubaan percuma selama 7 hari untuk pengguna di AS.

Walaupun Musim 5 tidak akan tersedia untuk ditonton di Peacock di AS pada masa ini, ia mungkin akan ditayangkan di Peacock beberapa minggu selepas episod akhir, sama seperti yang berlaku pada musim sebelumnya.

Cara terbaik untuk mendapatkan Paramount Network dan menonton tayangan perdana selama 2+ jam adalah dengan Philo yang berharga $25 sebulan. Philo juga menawarkan percubaan 7 hari percuma.

Pembekal lain ialah Sling TV ($46/bulan), YouTube TV ($64.99/bulan), Fubo ($69.99/bulan), Hulu + TV Langsung ($69.99/bulan), dan DirectTV ($69.99/bulan).

Tempat Menonton Yellowstone Secara Langsung untuk Pemilik Kabel

Tayangan perdana Yellowstone Musim 5 akan disiarkan secara langsung pada 8 malam ET di Paramount Network. Acara khas selama 2+ jam akan tamat pada 10:28 malam ET.

Untuk DISH, Rangkaian Paramount ialah saluran 241. Pada Uverse, salurannya ialah 145/1145. Saluran untuk Rangkaian Paramount dihidupkan Spektrum akan berbeza-beza bergantung pada lokasi anda.

John Dutton, Beth Dutton dan Jamie Dutton dalam Yellowstone musim 5 ketika John Dutton membuat ucapan kepada orang ramai selepas dipilih sebagai gabenor atau Montana

Jika anda tidak dapat menonton secara langsung, tayangan perdana akan tersedia berturut-turut di saluran Paramount Network dari 10.28 malam hingga 12.56 pagi ET dan kemudian tontonan lain dari 12.56 pagi hingga 3.30 pagi ET.

Anda boleh melihat Jadual tv Rangkaian Paramount di sini.

Jika anda ingin mengimbas akhir Musim 4 sebelum tayangan perdana secara langsung, episod 3-10 akan bermula pada tengah hari ET di Paramount Network. Sebaik sahaja Musim 4, Episod 10 tamat, tayangan perdana Musim 5 akan bermula.

Tempat Menonton Yellowstone Musim 5 di UK, Kanada dan Australia

Di UKYellowstone Musim 5 akan tersedia untuk ditonton Paramount+ pada 14 November 2022, jam 1 pagi GMT. Apl Paramount+ tersedia pada kebanyakan peranti penstriman dan TV Pintar.

Di KanadaYellowstone Musim 5 akan distrim secara eksklusif di Paramount+ Canada pada 13 November 2022, jam 8 malam ET.

Di AustraliaYellowstone Musim 5 akan tersedia untuk ditonton di Stan pada 14 November jam 10 pagi AET.

Baca juga: Adakah Yellowstone akan Diperbaharui untuk Musim 6?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *