9 Idea Lawatan Keluarga Musim Panas

Kemungkinan besar idea perjalanan keluarga anda telah mengumpul habuk dalam fikiran anda semasa anda menolak perjalanan percutian luar keluarga impian anda kembali, balik dan balik dengan harapan mendapat kelulusan vaksin untuk anak bongsu anda, keupayaan untuk melakukan perjalanan tanpa topeng dan gambaran kewangan yang lebih baik. Semasa kita melangkah ke musim perjalanan musim panas yang lain, lihat 9 pengembaraan luar mesra keluarga yang menyeronokkan ini yang boleh anda lakukan bersama-sama, dengan selamat dan tanpa membebankan wang.

1. Perjalanan Berakit

Menavigasi jeram Sungai Ular di Jackson Hole, dalam bayang-bayang Grand Tetons, adalah senarai baldi perjalanan percutian luar keluarga, sudah pasti, tetapi terdapat perjalanan berakit tersedia di sungai dari ke pantai. Ini bermakna pengembaraan luar yang mesra keluarga menanti tepat di selekoh!

2. Menunggang Kuda

Anda tidak perlu menaiki kuda di Garden of the Gods untuk melakukan pengembaraan keluarga yang mendebarkan pada musim panas ini. Salah satu idea perjalanan keluarga terbaik mungkin jauh lebih dekat daripada yang anda fikirkan. Menunggang kuda, melalui laluan gunung, di pantai atau hanya di laluan yang usang di taman berhampiran rumah anda akan menyerlahkan musim panas anda dengan keseronokan luar yang mesra keluarga.

3. Melayari Bukit Pasir

Tidak seperti kebanyakan idea perjalanan keluarga kami yang lain, perjalanan percutian luar keluarga ini memerlukan sesuatu yang tersedia hanya di bahagian tertentu di negara ini, seperti pantai barat liar Oregon, Ohio Utara dan Taman Negara Great Sand Dunes di Colorado. Meluncur pasir dan naik eretan juga memerlukan keadaan cuaca yang indah, iaitu tiada angin, tetapi merupakan salah satu pengembaraan luar yang paling unik yang boleh anda lakukan.

4. Lawatan Memancing

Garam atau air tawar, tasik, sungai atau lautan, di atas bot, pinggir pantai atau jeti; jenis perjalanan memancing musim panas yang anda lakukan ialah panggilan anda, tetapi hasil akhirnya adalah sama — pengembaraan keluarga luar yang amat diperlukan pada musim panas ini!

5. Taman Negara dan Negeri

Kebanyakan Taman Negara dan Negeri menawarkan pujian penuh pengembaraan luar yang mesra keluarga dan menyeronokkan. Anda boleh mendaki, memancing, berkhemah, menonton burung, mengintip hidupan liar, mengumpul daun untuk ditekan dan pulang dengan kenangan baharu daripada perjalanan percutian keluarga yang luar biasa. Sama ada anda merancang untuk melawat Grand Canyon di Arizona atau Taman Negara Hot Springs di Arkansas, meluangkan masa di luar di Taman Negara sentiasa menjadi salah satu idea terbaik untuk bercuti di Amerika.

6. Menunggang Basikal

Adakah anda suka kuasa pedal untuk merasai angin di rambut anda dan bersenam sambil melihat dunia mengikut kehendak anda sendiri? Pertimbangkan menaiki basikal rel ke denai pada musim panas ini! Nebraska menawarkan regangan yang terpanjang di Amerika!

7. Kolam Renang

Mungkin anda mempunyai satu di halaman, tetapi melawat kolam renang yang baharu dan menarik adalah keseronokan musim panas yang mesra keluarga klasik. Pelarian staycation ke hotel dengan kolam renang dalaman atau atas bumbung secara literal dan kiasan akan menjadikan anda ibu bapa yang lebih sejuk di mata luas anak-anak anda.

8. Road Trip

Tiada senarai idea perjalanan keluarga boleh dianggap lengkap dengan cadangan untuk melakukan perjalanan jalan raya. Sama ada anda meletakkan batu pada kereta anda sendiri atau menyewa set roda baharu yang menarik, seperti VW ID.4 yang dipalamkan untuk mendapatkan kuasa untuk menjimatkan wang anda di pam, melakukan perjalanan jalan raya dan menjauhkan diri daripada rutin dan tanggungjawab di rumah ialah cara mesra keluarga untuk mengecas semula bateri anda, mengikat muzik dengan bergilir-gilir memilih lagu pada senarai main, mengunyah snek perjalanan jalan raya dan melihat negara bersama-sama.

9. Hari Pantai

Ia mudah, cerah dan berpasir, tetapi kadangkala semua keluarga anda perlu menetapkan semula selepas tahun persekolahan yang sukar adalah pengembaraan keluarga hari pantai yang sederhana. Cari tasik berdekatan atau lautan atau laut terdekat anda, kemaskan beberapa tuala, mainan pantai, payung, pelindung matahari, makanan ringan dan air yang banyak untuk percutian luar keluarga yang hebat.

Cari lebih banyak aktiviti mesra keluarga dan pengembaraan luar untuk dilakukan pada musim panas ini!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *