9 Hadiah Memancing Yang Tidak Menghisap

Pemancing terkenal sukar untuk disenangi ketika datang ke hadiah memancing. Memilih pemancing hadiah yang ingin digunakan bukanlah tugas yang mudah bagi mereka yang tidak memancing sendiri. Dan walaupun bagi mereka yang melakukannya, setiap pemancing mempunyai keutamaan peribadi mereka apabila ia berkaitan dengan peralatan. Tetapi itu tidak bermakna pemberi hadiah perlu tunduk kepada jalan keluar yang mudah dan memberikan kad hadiah yang membosankan. Terdapat 9 hadiah memancing di luar sana yang hampir semua pemancing akan suka pada tahun 2022. Ini adalah:

Hadiah Memancing 1. Kotak Tackle Misteri

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Cara yang menyeronokkan untuk pemancing untuk menemui gewang baharu setiap bulan memerlukan tekaan daripada membeli peralatan. Penerima hadiah boleh memilih spesies mereka dan menyesuaikan akaun mereka, nilai hebat dan penghantaran percuma.

Mystery Tackle Box adalah yang asli dan terbesar langganan tackle bulanandengan lebih 2.6 JUTA kotak dihantar (dan akan terus bertambah). Setiap bulan, pemancing akan menerima produk memancing daripada jenama terkenal yang disesuaikan untuk menangkap ikan penerima. Selain menangani, pelanggan menerima pelekat & pelekat tersuai, peraduan, majalah memancing dan banyak lagi! Ia adalah hadiah yang terus memberi.

Hadiah Memancing 2. Kit Permulaan Cast & Seek dan Kombo Berputar

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Kit Pemula Cast & Seek dan Kombo Berputar mengandungi semua yang diperlukan oleh pendatang baru memancing untuk keluar dan belajar cara memancing. Bungkusan ini termasuk kotak tackle yang penuh dengan gewang dan tackle terminal, kombo joran dan kekili yang didatangkan terlebih dahulu dengan tali dan buku kecil pendidikan yang akan membantu pemancing baharu mempelajari tali sukan memancing. Jika anda mempunyai seseorang yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang memancing, atau hanya dalam pasaran untuk hobi baharu, Kit Permulaan Cast & Seek dengan Kombo Berputar adalah satu kemestian.

Hadiah Memancing 3. Kekili Berputar Siri Hijau dan Emas Skuad Googan

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Baharu untuk Musim Percutian 2022 ialah sepasang kekili berputar yang benar-benar mengubah permainan. Kekili berputar Siri Hijau dan Siri Emas baharu daripada Skuad Googan adalah anggun, kuat dan pasti menarik perhatian! Dibina untuk berprestasi lebih baik untuk masa yang lebih lama, kekili ini akan menjadi tambahan yang hebat pada senjata anda.

Hadiah Memancing 4. Barangan Kehidupan Luaran daripada Toadfish

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Produk Toadfish yang unik dan berkualiti tinggi direka dengan mengutamakan pencinta luar. Daripada kantin anggun kepada set gril yang tidak akan dicemuh oleh pitmaster, produk Toadfish merupakan hadiah yang sangat baik untuk mereka yang benar-benar berasa seperti di rumah apabila mereka berada di luar.

Hadiah Memancing 5. Alat Memancing Simms: Beg, Topi dan Jaket

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

The Simms Dry Creek Roll Bag ialah beg pengembaraan yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang menerokai aktiviti luar. Tidak kira siapa anda atau apa yang anda lakukan, kekal kering dan hangat adalah penting jika anda ingin berada di luar. Simms Dry Creek Roll Bag mempunyai reka bentuk kedap atas roll yang membantu pek ini kekal kering sepenuhnya. Masukkan pakaian tambahan, elektronik atau barang berharga lain yang anda perlukan untuk kekal selamat dan terjamin.

Hadiah Memancing 6. Joran Baru

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Walaupun joran tidak dijual secara komersil, para pemancing membuat mereka sendiri menggunakan anggota pokok yang nipis. Saya rasa ini menyerlahkan kepentingan joran semasa memancing. Di Karls, kami mempunyai pilihan tahap joran masuk yang berpatutan selain kayu gred kejohanan mewah, yang memberi anda, pembeli, banyak pilihan padat untuk dipilih.

Hadiah Memancing 7. Penyimpanan Alat

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Pemancing sentiasa boleh berdiri untuk menjadi lebih teratur, dan hadiah organisasi adalah salah satu yang terus memberi untuk masa yang lama. Karl’s mempunyai banyak pilihan beg tangan, kotak dan dulang yang akan membantu pemancing dalam hidup anda menghabiskan lebih banyak masa memancing dan kurang masa bermain-main dengan gewang dan alat yang kusut.

Hadiah Memancing 8. Stoking Memancing

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Daripada sabun lama yang besar sehinggalah kepada sos terbaik di dok, Karl memuatkan penyumbat stok kecil yang sesuai untuk pemancing dalam hidup anda. Sama ada untuk merapikan gua memancing atau sekadar membantu seseorang mengibarkan bendera pemancing itu, Karl’s mempunyai hadiah memancing paling unik yang ada hari ini.

Hadiah Memancing 9. Bungkusan Tackle

Mengapa Ini Menjadikan Hadiah Memancing Hebat Untuk 2022:

Jika anda mempunyai kekasih gewang dalam senarai beli-belah anda, pakej tackle dari Karl’s adalah satu kemestian. Di Karl’s, kami telah menyusun pelbagai jenis himpunan yang dibina untuk teknik dan tema yang berbeza. Jika satu tan gewang berkualiti tinggi pada harga yang hebat terdapat dalam senarai beli-belah percutian anda, sebaiknya anda menyemaknya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *