6 Perjalanan Memancing Akhir Musim Panas Terbaik

Adakah anda pernah melakukan perjalanan memancing musim panas tahun ini? Lihat 6 pengalaman memancing ini menunggu anda di seluruh negara, dan kemudian dapatkan maklumat yang anda perlukan untuk memohon lesen memancing sehari anda. Musim panas hampir berakhir tetapi masih ada masa untuk menambah pengembaraan memancing pada kalendar! Sama ada anda mahukan keindahan Taman Negara atau peluang untuk menangkap 5-10 ekor ikan dalam senarai baldi anda semasa melawat salah satu destinasi memancing terbaik di dua negeri, berikut ialah 6 perjalanan memancing musim panas terbaik yang boleh anda lakukan sekarang!

1. Pengalaman Memancing Taman Negara Yellowstone yang tidak dapat dilupakan

Seperti yang diiklankan, Sungai Ular berjalan melalui Taman Negara Yellowstone yang megah di Wyoming, dan ia merupakan tapak memancing ikan trout yang tidak dapat dilupakan. Anda mungkin tidak akan menarik mana-mana ikan yang memenangi hadiah keluar dari perairan di sini, tetapi hutan belantara yang luas, pemandangan yang belum tercemar, dan rasa tempat yang kukuh yang boleh dipadankan oleh beberapa tempat, menambah sehingga salah satu perjalanan memancing musim panas terbaik di Amerika.

2. Pengembaraan Memancing Salmon di Idaho

Ia adalah nama bandar yang menawan, sungai yang menakjubkan, dan ikan sebenar yang anda akan teringin untuk menangkap, memasak dan makan di sini: Salmon. Terletak berhampiran Boise, lokasi yang indah ini adalah rumah kepada pengembaraan memancing di mana anda boleh menarik nama-nama keluar dari air, serta ikan trout sungai dan pelangi. Fakta yang menggembirakan: Idaho ialah satu-satunya negeri pedalaman di mana anda boleh memancing ikan salmon yang dikendalikan di lautan dan trout kepala keluli.

3. Memancing Air Segar dan Air Masin di Venice

Walaupun ia bukan terusan Venice *lain* itu, bandar tepi laut yang terletak 90 minit menyusuri Sungai Mississippi dari New Orleans ini merupakan salah satu destinasi memancing paling unik di negara ini kerana banyaknya ikan air tawar (bass, redfish). , dan trout berbintik-bintik) dan berdekatan dengan Teluk Mexico, untuk memancing permainan kelas dunia!

4. Memancing Hebat di Negeri Lone Star

Bass sebenarnya adalah ikan besar untuk pemancing air tawar, dan beberapa perjalanan memancing musim panas terbaik untuk bass air tawar di seluruh AS terletak hanya 65 batu dari Dallas, di Lake Fork. Seronok untuk ditangkap dan lazat untuk dimakan ikan siakap besar dan ikan siakap putih akan membantu menjadikan ini salah satu pengalaman memancing terhebat yang akan anda alami tahun ini.

5. Dua Negeri dengan Harga Satu untuk Salah Satu Perjalanan Memancing Musim Panas Terbaik

Anda mahu menyeberangi segenggam (atau dua) ikan daripada senarai baldi pemancing anda? Pergi ke utara ke Lake Champlain untuk salah satu perjalanan memancing musim panas yang terbaik dan paling berkesan yang ditawarkan di Amerika. Disebabkan perjanjian antara New York dan Vermont, kedua-dua negeri di kedua-dua belah tasik, hanya satu lesen memancing diperlukan untuk menangkap sebarang bilangan: bass largemouth, bass smallmouth, walleye, northern pike, pickerel rantai, bullhead coklat, saluran ikan keli, hinggap kuning, trout tasik, salmon Atlantik terkurung daratan, trout pelangi, trout coklat, dan bau pelangi! Terima kasih kepada banyak sukan air dan aktiviti keluarga yang menyeronokkan di darat di sebelah Vermont, ini adalah salah satu destinasi memancing terbaik untuk kanak-kanak juga!

6. Lawatan Memancing Pulau di Virginia

Pulau Chincoteague dipenuhi dengan gewang yang lazat yang pemancing akan mahu menggunakan gabungan gewang jig bucktail dan ikan kecil untuk ditangkap. Semasa pengembaraan memancing anda di pantai utara Virginia pada musim panas, anda juga akan menemui trout, siakap dan croakers berenang dengan menggelepar. Untuk bonus yang menyeronokkan dan lazat, pergi ke Tom’s Cove untuk menggali beberapa kerang juga!

Mencari lebih banyak idea tentang merancang perjalanan memancing musim panas yang terbaik? Lihat 5 perjalanan memancing musim panas ini, daripada memancing bass ajaib di Walt Disney World hingga memancing di Colorado!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *