6 Idea Keseronokan Menaiki Bot Hari Valentine untuk Percintaan di Atas Air

Sekotak coklat atau bunga tidak akan bertahan lama, tetapi kenangan yang dibuat di atas air akan kekal selama-lamanya. Lihat senarai idea keseronokan berperahu Hari Valentine ini yang boleh membantu anda merancang pengalaman romantis untuk seseorang istimewa anda bulan ini.

Terokai menaiki bot yang santai ke salah satu restoran tepi pantai kegemaran anda dan nikmati makan malam romantis bersama-sama. Jika anda ingin menikmati beberapa koktel perayaan matahari terbenam atau lompat dok bar semasa anda dalam perjalanan, sewa kapten profesional untuk mengangkut anda dan teman temu anda dengan selamat.


Pergi ke Lawatan Kanu Pasangan Aman


Sewa kanu untuk menikmati pemandangan dan bunyi alam semula jadi yang menenangkan sambil anda berdua mendayung menyusuri sungai atau anak sungai yang terpencil. Beberapa masa santai satu-satu boleh melakukan keajaiban untuk sebarang hubungan. Pastikan anda membungkus beberapa snek kegemaran tarikh anda untuk hari keseronokan menaiki bot Hari Valentine. Campuran jejak, dendeng ayam belanda, atau keju dan keropok adalah pilihan yang baik.


Ambil Pelayaran Matahari Terbenam Hari Valentine


Sama ada anda memutuskan untuk menaiki bot anda sendiri atau menempah carter pelayaran matahari terbenam, menonton matahari terbenam dengan orang yang anda sayangi sentiasa menyamai percintaan di atas air. Jika anda menaiki bot anda sendiri, pastikan anda membuat sedikit kerja rumah pra-perjalanan untuk memastikan anda boleh mencari tempat yang indah dan tidak terhalang untuk menyaksikan matahari turun di langit.


Cabar Rakan Kongsi Anda ke Pertandingan Memancing


Sedikit persaingan sihat adalah baik untuk perhubungan… terutamanya jika ia melibatkan udara segar dan memancing. Dapatkan pancing anda dan tekan tempat kegemaran anda. Tentukan sama ada anda akan berlatih menangkap dan melepaskan atau membiarkan pemenang memasak makan malam Hari Valentine yang segar.


Nikmati Perkelahan Tepi Pantai Pasangan


Kemaskan makan tengah hari berkelah dan menaiki bot ke taman negeri yang indah bersama kekasih anda. Di Florida Barat Daya, beberapa tempat perkelahan kegemaran yang boleh anda lawati dengan bot ialah Taman Negeri Lover’s Key, Taman Negeri Cayo Costa dan Taman Negeri Pantai Stamp Pass. Bawa bersama sesuatu yang romantis untuk dijadikan hiasan tengah untuk suasana berkelah anda, seperti bunga atau lilin.


Sewa Bot Pelayaran Persendirian


Tiada apa-apa yang dikatakan romantik di atas air seperti belayar ke matahari terbenam. Sewa bot layar untuk satu malam dan lakukan perkara itu!


Sebelum anda memulakan aktiviti menaiki bot atau pengembaraan memancing Hari Valentine, pastikan anda mempunyai lesen memancing dan pendaftaran bot anda bersama anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *