6 Hadiah memancing yang boleh anda berikan kepada ayah pada harinya

Ayah anda adalah orang yang membawa anda memancing, menggalakkan anda dengan setiap tangkapan dan mengajar anda bagaimana untuk mengikat simpulan baru. Untuk ini dan banyak lagi anda perlu mencari hadiah memancing terbaik untuk pasangan pengembaraan anda. Pertimbangkan dengan teliti apa hadiah memancing yang dia ingin miliki, kerana hadiah terbaik untuk Hari Bapa adalah hadiah yang akan selalu dia gunakan.

Berikut adalah beberapa hadiah memancing yang pasti ayah anda suka:

1. Pelbagai jenis sudu pancing
1-Memancing-sudu.jpg
Terdapat pelbagai sudu pelbagai saiz dan warna yang boleh anda berikan kepada ayah anda. Sudu terima kasih kepada reka bentuk yang berbeza sangat baik untuk menangkap lebih banyak ikan. Ini adalah hadiah yang sesuai untuk ayah anda menangkap ikan seperti trout, salmon dan muskellunge.

2. Termo-terma

2-Botol-Vakum-Bertebat.jpg

Bantu Ayah menyimpan minumannya pada suhu yang betul. Beri dia termos yang memastikan kopinya tetap panas pada hari yang sejuk dan air sejuk pada hari yang panas. Cari botol bertebat yang diperbuat daripada keluli tahan karat kalis karat, ia tahan sehingga bertahun-tahun digunakan dalam semua keadaan cuaca. Kelalang termos keluli tahan karat bukan sahaja hadiah praktikal untuk memancing, tetapi hadiah yang boleh digunakan oleh bapa anda pada bila-bila masa.

3. Tang Memancing

3-Pancing-pliers.jpg

Ini adalah salah satu hadiah Hari Bapa yang akan sentiasa berguna untuknya. Sebenarnya, memiliki sepasang playar adalah keperluan asas bagi seorang nelayan, kerana ia sangat praktikal untuk menanggalkan mata kail dari mulut ikan, memotong tali pancing, mengikat simpulan dan banyak lagi kegunaan lain.

4. Jala ikan

Silicone-net.jpg

Pastikan Ayah mempertingkatkan amalan tangkapan dan pelepasannya dengan menghadiahkannya jaring silikon atau jaring. Jerat ini akan membantu ayah anda mengambil ikan dari air, tanpa menyebabkan kerosakan. Anda juga boleh membawanya pergi memancing pada Hari Bapa ini dan tunjukkan kepadanya cara jaringan silikon akan membantu melindungi tangkapannya daripada pelbagai kecederaan.

5. Alat Dehooker
6-Dehooker.jpg

Alat ini sangat berguna untuk menangkap dan melepaskan pemancing kerana ia membantu dengan mudah mengeluarkan mata kail dari mulut ikan tanpa perlu memegang atau menarik ikan keluar dari air. Pastikan anda mencari alat yang bersaiz sesuai untuk mata kail yang paling kerap Ayah gunakan.

6. Lampu suluh mudah alih

6-Lampu depan.jpg

Jika anda sedang mencari hadiah memancing untuk ayah yang gemar memancing sebelum subuh atau selepas gelap, lampu suluh ialah pilihan yang bagus. Lampu suluh kecil yang dipakai di kepala ini akan membantu anda menerangi jalan anda, mengikat simpulan, menyediakan peralatan memancing dan banyak lagi.

Selepas Ayah membuka hadiah memancing Hari Bapa yang hebat ini, ingatkan dia untuk memperbaharui atau membeli lesen memancingnya dalam talian jika dia belum melakukannya. Kemudian bawa dia ke tempat memancing kegemarannya kerana masa yang anda luangkan bersamanya di atas air akan menjadi hadiah terbaik untuk semua.


Anda mungkin juga berminat

Debbie Hanson

Debbie Hanson

Debbie Hanson ialah seorang penulis luar yang memenangi anugerah, penyokong memancing sukan wanita, pemegang rekod dunia IGFA, dan pemandu air tawar yang tinggal di Florida Barat Daya. Kerja bertulis Hanson telah muncul dalam penerbitan seperti Florida Game & Fish Magazine, BoatUS Magazine, dan USA Today Hunt & Fish. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kerjanya, lawati shefishes2.com atau ikuti dia di Instagram @shefishes2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *