5 Idea Luar Hari Galentine

Ia dikenali sebagai hari dalam setahun untuk meraikan persahabatan. Pada 13 Februari, Hari Galentines akan mengumpulkan kumpulan rakan di seluruh negara untuk mengambil bahagian dalam tradisi tercinta ini. Kumpulkan gadis dan lelaki terbaik anda untuk mencuba beberapa idea Hari Galentine ini mengenai lima perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di luar.

1. Permainan

Tidak perlu menyertai liga. Pergi ke taman tempatan dan mainkan permainan yang mengingatkan anda tentang menjadi kanak-kanak seperti tag, sorok-sorok, atau mengelak bola. Kemaskan makan tengah hari berkelah dan buat hari itu.

2. Seni dan kraf

Idea Hari Galentine tidak lengkap tanpa mendapat sedikit seni. Cari kraf luar yang sesuai menggunakan unsur alam semula jadi seperti lonceng angin kayu, lukisan batu atau karya kapur kaki lima. Tukar hasil seni anda dan bawa pulang cenderahati yang berharga.

3. Memancing

Salah satu perkara yang paling menyeronokkan untuk dilakukan di luar, memancing boleh menjadikan masa ikatan yang hebat dengan orang tersayang. Ketahui cara menangkap ikan bersama-sama di jeti atau pantai. Kunjungi kedai umpan dan perkakas tempatan di mana anda boleh mendapatkan semua peralatan dan petua yang anda perlukan untuk hari memancing yang hebat.

4. Senaman berkumpulan

Apa yang lebih menyeronokkan daripada senaman yang baik dengan gadis-gadis? Calonkan seorang rakan untuk mengetuai senaman, putar muzik dan gerakkan badan anda. Untuk keseronokan tambahan, pakai pakaian bertema kegemaran anda seperti aerobik 80-an atau wira-wira zaman kanak-kanak.

5. Berperahu

Bertenang dan berehat di atas air. Jika anda baru berjinak-jinak dengan menaiki bot, sewa pemandu atau perkhidmatan pelancongan yang boleh memberikan pengalaman pengembaraan yang lengkap dengan bersiar-siar, melihat hidupan liar dan menjamu selera di tepi air.

Memandangkan anda mempunyai idea Hari Galentine yang hebat, tiba masanya untuk meraikan! Nikmati aktiviti luar yang menyeronokkan ini sambil mencipta kenangan baharu bersama rakan baik anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *