5 Idea Hadiah Memancing Unik Terbaik untuk 2019

Ia adalah masa yang paling indah sepanjang tahun! Musim memberi adalah masa terbaik untuk mencari hadiah memancing yang unik untuk pemancing istimewa itu dalam hidup anda. Walau bagaimanapun, nelayan cenderung menjadi penerima yang cerewet, kadangkala khusus tentang peralatan mereka. Tetapi jangan takut pembeli zaman beli-belah saya—lihat senarai pilihan 5 idea hadiah memancing unik terbaik saya untuk 2019.

1. Amazon Echo dengan Alexa

Ya, ini mendahului senarai idea hadiah memancing yang unik. Alexa ialah perkhidmatan suara berasaskan awan di belakang Amazon Echo dan sangat mudah digunakan. TakeMeFishing baru sahaja melancarkan Kemahiran Alexa untuk membantu menyokong perancangan pengembaraan anda! Gunakannya untuk mencari tempat memancing berhampiran anda, dapatkan ramalan memancing harian, cari maklumat spesies dan banyak lagi.

2. Balak memancing

Bagi kebanyakan pemancing, hari pembalakan di atas air merupakan amalan penting untuk mencorakkan perikanan tempatan dengan mendokumentasikan perkara seperti tingkah laku ikan, cuaca, air pasang dan banyak lagi. Ia juga boleh menjadi kenang-kenangan berharga yang boleh diturunkan kepada orang tersayang sebagai kenang-kenangan. Log memancing datang dalam semua julat harga, daripada penutup berikat kulit hingga halaman kalis air.

3.Kamera aksi

Untuk pemancing yang celik teknologi dan cintakan sosial. Kamera aksi ialah hadiah memancing unik yang sempurna untuk menangkap tangkapan yang tidak dapat dilupakan itu dan berkongsi dengan dunia. Kamera hari ini adalah padat, ringan dan disertakan dengan semua jenis lampiran, abah-abah dan sarung. Ada juga yang menstrim secara langsung ke internet.

4. Tackle

Pengisi stok yang sempurna, sukar untuk disalahgunakan dengan beberapa tekel yang bagus. Apa yang anda perlu tahu ialah beberapa perkara khusus tentang jenis memancing yang digemari pemancing anda—terbang, air tawar, laut dalam, air masin di pesisir pantai, umpan hidup, tiruan. Kedai pakaian atau kedai memancing tempatan anda boleh menunjukkan anda ke arah yang betul dari sana.

5. Hari memancing!

Idea hadiah memancing yang paling hebat dari semua idea hadiah memancing. Pernahkah pemancing anda mengimpikan destinasi atau pengalaman memancing senarai baldi? Jadikan ia realiti! Dapatkan sijil hadiah untuk mereka untuk perkhidmatan panduan yang bereputasi.

Anda juga boleh mencari lebih banyak idea untuk hadiah memancing dengan hanya meminta orang yang anda sayangi apa yang mereka perlukan. Selamat menghadiahkan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *