5 filem memancing teratas untuk malam filem anda yang seterusnya

Siapa yang tidak suka malam filem yang bagus? Bagaimana pula dengan maraton filem memancing? Sama ada malam bersama keluarga atau malam temu janji dengan cinta anda, bersantai dan menonton filem adalah salah satu perkara kegemaran kami untuk dilakukan di rumah. Dapatkan popcorn, tenangkan diri, dan nikmati filem memancing terbaik sepanjang masa. Berikut ialah senarai cadangan yang semua orang akan suka.

1. A River Runs Through It (1992)

Dibintangi oleh Brad Pitt, Craig Sheffer, dan Tom Skerritt

Berdasarkan novel oleh Norman McLean, ikuti dua beradik yang menjalani kehidupan Montana yang indah dan menghabiskan sebahagian besar masa mereka dengan memancing. Seorang memberontak dan seorang lagi berangkat ke kolej, kemudian disatukan semula dengan memancing terbang dan menceritakan pengembaraan mereka dan ke mana mereka pergi dalam kehidupan.

2. Gone Fishin’ (1997)

Dibintangi oleh Joe Pesci dan Danny Glover

Dua rakan seumur hidup yang nampaknya sentiasa menghadapi masalah memenangi perjalanan memancing ke Florida dan memulakan perjalanan jalan yang membawa bencana. Ikuti pengembaraan luar biasa mereka yang termasuk run-in dengan beberapa watak teduh dan situasi jahat.

3. Orang Tua dan Laut (1990)

Dibintangi oleh Anthony Quinn

Berdasarkan novel karya hebat memancing, Ernest Hemingway. Santiago, seorang nelayan Cuba, melawan jerung dan ikan marlin besar, mengimbau kembali masa mudanya dan membuktikan kepada dirinya sendiri bahawa dia masih mempunyai kekuatan dan kekuatan. Salah satu filem memancing klasik yang mesti ditonton.

4. The River Why (2010)

Dibintangi: Zach Gilford, Amber Heard, William Hurt

Berdasarkan novel 1983 oleh David James Duncan, filem ini bermula sebagai cerita memancing ikan trout tetapi di bawahnya, cerita tentang seorang lelaki muda yang bergelut dengan cinta, erti kehidupan, dan mencari jalan dalam dunia moden.

5. The Life Aquatic bersama Steve Zissou (2004)

Dibintangi oleh Bill Murray, Owen Wilson, Angelica Huston, Cate Blanchett

Seorang ahli oseanografi yang terkenal di dunia membalas dendam terhadap seekor jerung yang membaham rakan dan anak kapal tercintanya. Sebahagian parodi, sebahagian kisah cinta, ikuti pengembaraan jenaka mereka yang termasuk disfungsi keluarga, percintaan, lanun, dan dendam di laut lepas.

Tidak perlu mencari lagi perkara untuk dilakukan di rumah. Kebanyakan filem memancing ini boleh didapati pada perkhidmatan penstriman seperti Netflix atau Hulu atau disewa daripada pembekal TV kabel anda. Nikmati!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *