4 Sebab Melawat Pertunjukan Bot Musim Sejuk 2017

Musim sejuk boleh menjadi masa yang mengecewakan bagi pelayar dan pemancing. Semasa musim sejuk di utara, tasik yang indah dengan ombak yang menghempas di sepanjang pantai perlahan-lahan berubah menjadi tempat letak kereta beku dan tapak perkhemahan. Nelayan ais adalah “pembuat air limau” yang terbaik kerana mereka telah menemui cara untuk memanfaatkan sepenuhnya barangan musim sejuk beku ini yang kepada ramai orang, berperahu masam dan rekreasi memancing. Jika, seperti saya, anda masih mencairkan perjalanan memancing ais terakhir anda, pertimbangkan untuk melawat pertunjukan bot musim sejuk.

Sebab untuk melawat pameran bot musim sejuk:

Mungkin lebih dekat daripada yang anda fikirkan. Carian internet pantas akan membantu anda mencari pertunjukan bot berdekatan. Pada bulan musim sejuk Januari dan Februari terdapat pertunjukan bot di Dallas, Denver, Atlanta, Nashville dan St. Louis, hanya untuk menamakan beberapa di seluruh negara.

Kedai. Jika anda sedang mempertimbangkan untuk membeli bot nelayan baharu, anda boleh membandingkan bukan sahaja harga tetapi ciri dan pilihan. Terdapat banyak jenis dan saiz bot dan pertunjukan bot musim sejuk ialah tempat yang bagus untuk melihat pelbagai untuk membantu menentukan bot yang mungkin sesuai untuk anda dan keluarga anda. Naik pada model paparan itu, duduk di belakang roda, dan bayangkan tentang angin di rambut anda yang tinggal.

Belajar. Anda akan menemui pelbagai pakar di pertunjukan bot musim sejuk untuk menjawab semua soalan anda tentang mekanik bot, teknologi dan peraturan, maklumat pendaftaran. Beberapa rancangan seperti Ekspo Memancing, Perjalanan dan Luaran Chicagoland juga akan mengadakan seminar memancing daripada pelbagai pakar memancing. Dan pertunjukan bot musim sejuk selalunya termasuk gerai yang dikendalikan oleh pegawai jabatan ikan dan hidupan liar negeri.

Barang Nak. Banyak pertunjukan bot adalah mesra keluarga dan lazimnya termasuk aktiviti untuk kanak-kanak seperti kolam tuang, permainan simulator memancing atau hadiah hadiah. Anak-anak saya menikmati beberapa minit casting untuk trout pada lawatan tahunan kami ke Pertunjukan Luar Allegheny. Lawati senarai pempamer pertunjukan bot dalam talian dan anda mungkin temui gerai dan aktiviti lain yang menyeronokkan dan mendidik untuk anak-anak anda.

Jika anda memerlukan rehat daripada memecahkan ais, lawati pertunjukan bot. Cari pangkalan data seluruh negara kami untuk pelbagai acara berperahu dan memancing.


Anda mungkin juga berminat

Andy Whitcomb

Andy Whitcomb

Andy ialah seorang penulis luar (http://www.justkeepreeling.com/) dan Ayah yang tertekan telah menyumbang lebih 380 blog ke takemefishing.org sejak 2011. Dilahirkan di Florida, tetapi dibesarkan di tebing kolam ladang Oklahoma, dia kini mengejar pike, smallmouth bass dan steelhead di Pennsylvania. Selepas memperoleh BS dalam Zoologi daripada OSU, beliau bekerja di tempat penetasan ikan dan sebagai juruteknik penyelidikan perikanan di OSU, Iowa State, dan Michigan State.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *